1 złota zamiast skórki

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika I-LOVE-POLAND™®, 4 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. I-LOVE-POLAND™®

I-LOVE-POLAND™® Czeladnik forum

Witam mam problem z skórką z dzisiejszego dnia otóż zbiłem bota na HP i dostałem 1 złota zamiast desigu a na pewno tego desigu nie posiadam pisałem do suportu czy to coś da ?

2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Witam!
    Obawiam się, że nie, gdyż jako nagrodę za bota możesz otrzymać skórkę, ale nie musisz.
    Dokładnie tak, jak w FAQ:

• "Nie ma pewności otrzymania designu. Poprzez zadanie największej ilości szkód lub ostatniego strzału macie szansę na otrzymanie designu."
    Ale życzę dużo szczęścia w następnej próbie :)

3. I-LOVE-POLAND™®

I-LOVE-POLAND™® Czeladnik forum

jedno przeczy drugiemu Wszystkie designy mogą być zdobyte poprzez zadanie największej ilości szkód lub zadanie ostatniego strzału. a więc wprowadzono graczy w błąd

4. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Owszem, mogą, ale między określeniem "poprzez zadanie największej ilości szkód lub ostatniego strzału otrzymacie design" a "poprzez zadanie największej ilości szkód lub ostatniego strzału macie szansę na otrzymanie designu" jest jednak znacząca różnica.
    Nie widzę tu wprowadzania graczy w błąd ani braku logiki, jest wprost napisane, że nie ma pewności jego otrzymania.
    Mam nadzieję, że skórkę udało się zdobyć. Masz jeszcze jakieś pytania?

5. JURAS

JURAS Forumowy żółtodziób

I, LUB CZASOPISMA hihihi śpieszę przypomnieć młodszym graczom, to cytat z Pana Lwa Rywina i polskiej legislacji z przed dekady. BP czerpie z NAJLEPSZYCH ;))). Mamy nadzieję że w dziale płatności Gracze Wam podziękują za prawniczy bełkot zamiast prostych zasad DARMOWEJ GRY na przeglądarkę.;)

6. -spiryt-

-spiryt- Czeladnik forum

Niestety masz tylko szansę wygrać a nie pewną nagrodę

7. Odpowiedzi udzielone..po evencie temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.