11:01

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika QxVvVxQ, 17 października 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

Wy se jaja chyba robicie w nocy - strona niedostępna ... rano dało się wbić i znowu o 11:01 strona niedostępna ...

2. WygrywusFoKeR

WygrywusFoKeR Forumowy żółtodziób

myslalem ze tylko ja mam ten problem

3. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Kpina nie gra od wczoraj od 18 nie można się zalogować strona główna się nie pokazuje ani na przeglądarce ani na kliencie, nawet na forum nie można nic napisać kiedyś chociaż na forum można było sie zalogować

Ostatnie edytowanie: 17 października 2020
  4. 1a2s

1a2s Mieszkaniec forum

Jak mam czas to gra pada heh

5. Orka07

Orka07 Okazjonalny autor

nie naprawiono-nie działa -mapy pomniejszone -kpina-dwie doby-dzięki technicy za ,0, kpina, a ty sobie dalej pisz o problemach technicznych graczy, parodia, kosmos, żenada,,

Ostatnie edytowanie: 17 października 2020
  6. Orka07

Orka07 Okazjonalny autor

7. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

Tamtego dnia nie zdążyłem nawet rozpadliny zrobić. Teraz jestem 2 rundy i 2 herby w plecy
    otwarli może na minutę gdzieś o 2 po północy, ale było już za późno oraz tylko na chwilę.

Jakby co:
    Problem polegał na braku dostępu do strony internetowej z powodu zamknięcia serwera/portu https.
    Mapa morza była dostępna, ale tyko dla tych którzy wcześniej się na nią zalogowali.
    Więc każdy gracz który pragnął skorzystać ze strony internetowej, lub zalogować się do gry, aby zacząć pływać na mapie morza - nie miał do niej dostępu.

8. Orka07

Orka07 Okazjonalny autor

dziś- powrót do przeszłości- znów problemy, pomniejszona mapa, serwer wyłącza, ponownie wciśnij połącz, problemy z poruszaniem się po mapie, nawigacja,

9. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

A czy ktoś ten problem zgłosił do pomocy technicznej?

10. Orka07

Orka07 Okazjonalny autor

tak

tak ale zero działań i odpowiedzi szkoda czasu ,dziękuję

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 października 2020
  11. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

ja nie zgłaszałem problemu, bo przyjąłem, że znowu mi powiedzą, że problemy zbiorowe mamy kierować do forum

12. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Jeżeli napisałeś, to odpowiedź na pewno otrzymałeś, trzeba czasem sprawdzać w spamie :)

Problemy z mapą morza, z zalogowaniem lub inne tego typu należy zgłaszać do pomocy technicznej, nie zawsze na forum jest ktoś, kto może to zgłosić wyżej :)

13. topielec111

topielec111 Forumowy żółtodziób

gówno nie gra koncze z grą narka wszystkim debila z siebie nie pozwole sie robic...

-matka- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.