2 pytania

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -kill-97, 15 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

mam 2 pytania pierwsze to to dlaczego za gracza dostaje rozne ilosci pb?
    wczoraj jak i predzej dostawalem po 26 pb a dzis zarobiplem tego gracza i to na jego mapie z wyspa i dostalem tylko 10 pb a nie 30? jakis blad?

2 pytanie chodzi o rozbudowania czy lepiekuu kupic rozbudowanie poz 1 wzmocnione ozebrowanie i mam tam 14unikanie szkod i kupie dodatkowo jeszcze 1 pakiet ozebrowania tej najtanszy to o ile wzrosnie unikanie szkod??

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Dużo czynników decyduje o tym ile PB dostaniesz za zatopienie gracza, wszystko w zależności od rankingu PB oraz tego co masz na statku. Więcej informacji znajdziesz tutaj [klik].
    Co do ożebrowań to brana jest średnia wszystkich założonych rozbudowań i z tego wyliczany jest unik. Więcej o tym przeczytasz tutaj [klik].

3. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

jest jakis blad bo czemu za gracza z wmf gdy go zatopie na jego mapie z wyspa dostaje tylko 10 pb a poza jego mapa dostaje 26 pb?? o co tu chodzi na jego mapie powinieniem dostac 30 pb nie 10 mam 2 kamyki do pb na staku i potworku wiec zawsze dawal mi 26pb poza jego mapa a na jego mapie 30 a teraz 10 a ranga moja sie nie zmienila wiec?

4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ten system jest tak zagmatwany i ogolnie napisany ze niewiadomo ile gracz innemu powinien oddac pb powinno to zostac uporzadkowane np za gracza z ranga wieksza o 10 poziomow masz 20 pb za gracza z ranga wieksza o 5 poziomow 10 pb itp do tego dodajesz tylko bonusy z klejnotow do pb czy tez z wyspy talentu jezeli go wprowadza rangi pb powinny byc widoczne i wtedy wszystko bedzie jasne kto ile komu powinien dac dobrze mowie ? to podeslac wyzej ;p a jak nie to niech ekipa przedstawi na jakiej zasadzie dokladnie sa przyznawane/wyliczane pkt pb za danego gracza

5. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

Pamiętaj o jednym żeby dostać max. pb z gracza to top tak żeby salwa zatopiła inaczej zawsze mniej dostaniesz:)

6. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

dodatkowy bonus do PB dają armaty voodoo na 5 poziomie w połączeniu z szamanem na 4 poziomie więc jeśli masz ich sporo założonych i np spadł Ci szaman to wtedy automatycznie otrzymasz mniej punktów, plus to co zauważył spaede.GIT, dodatkowo jeśli utopisz gracza rakietkami to także otrzymasz mniejsza ilość PB.

7. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

nie mam na 5 poz i nie mialem szama raz dostaje za gracza 10 pb na jego mapie z wyspa a na poza jego mapie dostaje 26 pb

8. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

kilka dni temu dostawalem 26 za niego a teraz 10 to cos nie tak jest

9. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Kilka dni temu skończyła się akcja specjalna :

Ahoj Piraci !

Od czwartku, 6 września od godz. 12:00 (czas lokalny serwera) ponownie rozpoczną się Dni Łupieżców. Wydarzenie potrwa do wtorku, 11

W te dni PB są powiększone - zdobywasz ich więcej.

10. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedzi udzielone, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.