2017SEAFIGHT kod nie działa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Agresja, 25 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agresja

Agresja Ekspert forum

Witam,

Wczoraj próbowałem zakupić 1 z pakietów kod aktywowany prawidłowo na palcu targowym zrealizuj kupon. Po wcisnięci opcji zakupu pakiety pokazywały się w normalnej cenie (popredni kod działał prawidłowo) .

Przeczekałem do 24 i po północy próby zakupu z rabatem również nie przyniosły efektu.

Proszę o informację czy tylko u mnie nei działał czy jeszcze u kogoś.

Pomoc techniczna jak zwykle zbagatelizowała sprawę.

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Proszę cierpliwie czekać na sprawdzenie problemu przez PT.

3. Agresja

Agresja Ekspert forum

Panie Adrianie pomoc techniczna zamknęła moje zgłoszenie bez zbędnych wyjaśnień i komentarzy więc na co tu czekać ?

4. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

U jednych promocja była a u innych kod 10% nie dawał:) ale jak dla nich to nie problem

5. yossariann84

yossariann84 Czeladnik forum

KOD działał poprawnie, oczywiście tego kodu jako zniżka nie pokazywało jak poprzednio że cena była przekreślona i napisana obok nowa, tylko albo obok w tabelce Koszyk było napisane że masz 11% zniżki albo system sam automatycznie wliczał 11 % zniżki, bynajmniej ja tak miałem

6. »~ŽEMŠŤĂ~«

»~ŽEMŠŤĂ~« Młodszy ekspert

u mnie tez nie działał pisałem do PT ale stwierdzili ze nie aktywowałem kodu.. takze smiech na sali.

7. Agresja

Agresja Ekspert forum

Chyba że w ten sposób to działało szkoda że znowu w plecy :(

8. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Wszystko zostało wyjaśnione w temacie. Brak aktywności.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.