25% - init global actions control

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ●TuCieMam●, 23 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ●TuCieMam●

●TuCieMam● Forumowy żółtodziób

Długo jeszcze ?? Myslicie ze przez takie coś gracze którzy zaczynją grać w tą gre w co bardzo wątpie i chcę aby nie zaczynali mordęgi bo to już nie jest przyjemnością Gacze doświadczeni mają problemysię zalogować a ci co pierwszy raz wejdą i nie zdołają wejść na mapę morzato ztwierdzą że gra jest do ****y dlaczego tamten właściciel mógł opanowac błędy a ten nie potrafi?Takie jest moje zdanie

2. Szalloony

Szalloony Czeladnik forum

Oni tyle kasy mają na tydzień że spokojnie by dali by rade wykupić jakiś porządny server .
    My jesteśmy tu tylko pionkami w tej grze nic nie możemy zrobić tylko czekać aż się coś zmieni .

3. Powiny naprawic to logowanie bo grac sie nie da :(

4. AJOT74

AJOT74 Czeladnik forum

A po co naprawiać? -przecież tutaj raczej chodzi o to aby gracze sami odeszli i zmienili grę. Gdyby chcieli naprawić coś w tej grze to by to zrobili, od miesiąca w grę się nieda grać bo jest tyle błędów i nikt z tym nic nie robi. A jedyne co się nowego pojawia to sterta kolejnych błędów.
    Moim zdaniem BP chce zakończyć działalność tej gry ino jeszcze niewie jak.

5. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Wszystkie błędy są zgłaszane. Jednak to logowanie to naprawdę jest katorga, sam wczoraj miałem problem nie mogłem się zalogować to postanowiłem odpuścić sobie gierkę, dopiero pod wieczór się udało ... Miejmy nadzieję, że dziś coś naprawią ...

6. danieloss2

danieloss2 Forumowy żółtodziób

nadal nie można się zalogować, 21% i stoi...

7. AJOT74

AJOT74 Czeladnik forum

A teraz nowy kupon do wpisania, ale ja osobiście wpadnę za tydzień zobaczyć czy się coś zmieniło a jak nie to czym prędzej sprzedam ..........

2.16. Handel kontami.

Zabronione jest oferowanie kont na forum. Handel kontami jest zabroniony w Ogólnych Warunkach Handlowych. Firma Bigpoint nie ponosi odpowiedzialności za straty związane ze sprzedażą, kupnem czy zamianą kont.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 marca 2014
  8. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Ewentualne problemy z logowaniem proszę sygnalizować w tym wątku:

Logowanie

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.