26.06.2017 blokada konta

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika delus, 26 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. delus

delus Forumowy żółtodziób

witam wszystkich, dzisiaj zostalo zablokowane moje konto, rano gralem normalnie jak zawsze (na tablecie, przez przegladarke puffin), potem pojechalem na uczelnie a tu benc, blokada konta, konto na serwerze pl2, pisze z pl1, jestem w 100% pewien, ze konto nie miako prawa byc zbanowane a zostalo zbanowane na miesiac, nigdy nie uzywalem nielegalnych programow, raz kupilem konto ktore mialo zbugowane kasztele, za co chyba dostalem bana na miesiac, ale wteddy domyslilem sie czemu, ae sam osobiscie nie potrafie uzywac zadnych programow, do tego konto jest w 100%moje kd podstaw, zalozone 4 lata temu, jako kajaczek, nie gralem okolo dwa lata, teraz wszedlem chwile pofrac, i jakiez wielki zdziwienie kiedy dostajemy blokade za nic :), napisalem do pomocy technicznej, zobaczymy czy potrafia to wyjasnic, jesli podadza mi powod bana, to im pogratuluje skutecznosci jesli serio cos bylo tu nie ta jakk trze co jest nieprawdopodobne, a jak odblokuja, to i tak chyba podziekuje za granie, tak btw, po wakacjach chcialem wrocic do gry, ale ta blokata mnie troche otrzezwila i mam nadzieje, ze jednak mi sie odechce w to grac, mimo wszystko, boli mnie fakt, ze zablokowali tego biednego uczciwego kajaka, a bugowane kasztele, boty na blyskotkach, bawia sie na 20 , nie wiem, moze zablokowano mnie bo mam 5 lvl od 4 lat :D?, prosze kogos kto siedzi w temacie o odpowiedz, dziekuje
    aha i edytuje post, bo zapomnialem dopisac ( prosze przeniesc ten temat w odpowiedni dzial, przepraszam, ale jest tego sporo a ja nie mam czasu szukac, bylbym wdzieczny)

2. michbo15

michbo15 Hrabia forum

i tak nikt na Forum Ci nie pomoże, tylko Cie wyślą do Pomocy Technicznej :) i sugeruję Ci abyś się zgłosił do PT.

3. delus

Dobra przepraszam, dostałem tickeet, oto powód. Współdzielenie danych dostępowych, co to ma.być, z kim ja to wspoldziele?, nie mam pojęcia :D, czyli powód wcale się nie sprawdza, bo konto jest wyłącznie moje nikt nigdy obcy na nim nie "siedział" także, chyba dziękuję uprzejmie za uznanie. Bigpoint ekipa d/s obsługi klienta :D, jeszcze napisze parę wiadomości do pt, może zdradza mi sekret jak oni to zrobili ze uznali mnie zła takiego zbrodniarza. (chyba że mi ktoś wyjaśni co znaczy dzielić się danymi dostepowymi, bo tylko ja je znam, ale jeśli ja to źle.rozumiem to proszę o wytlumaczenie)

4. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

2 wypadki ktoś ma pasy do ciebie, albo grajac z 2 komputerów 2 różne ip. mogli pod to podpiać

5. delus

Grałem.dzisiaj tylko na tablecie używając najpierw wi~fi domowego a potem transferu z karty w tablecie, który chyba został mi wyłączony właśnie wczoraj bądź dziś, bo po przelaczeniu sie na transfer. Mapa ustala, ale nie miałem.na nic.czasu, wyłączyłem grę pojechałem na uczelnie , tam nie wchodziłem nawet na ta przeglądarkę, ale liczyłem.się z uczelniane siecią wi~fi, no ale za odmienne IP routerów nie mogą zrobić nic, zresztą mamy takie czasy, że jazdy z nas ma cinajmnoej jeden komputer, ja mam 5, a korzystam ogólnie z około 20, wiec to trochę nie tak, żebym nie mógł się zalogować np, na uczelni na chwilkę, bo wykryje inne IP. I od razu permanentny, zresztą.. Napisałem im długa i miła odpowiedz na tego Ticket, i idę poczytać OWH, żeby zobaczyć czy rzeczywiście naruszył jakieś prawo.., ( dodam że konto jest tak słabe ze jest to groteskowe ze takie coś może dostać blokadę haha :), ale to mój kajak, i każda Salwa w niego wymierzona będzie srogo karana :D)

6. Tak jak napisał michbo15 takie problemy powinny być rozwiązywane lub wyjaśniane w pomocy technicznej gdyż tylko tam jest możliwość weryfikacji bana. Dlatego też ten temat pozwolę sobie zamknąć.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.