3 Faza eventu BŁĄD PROSZĘ O FAST

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika arodikus, 21 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. arodikus

arodikus Okazjonalny autor

Jak mi dasz tsa albo coś by pogadać (nie tu bo dostane bana za podanie darmowej gry przeglądarkowej mającej mniejsze obroty od tej gry) Ale za każdy zgłoszony błąd nie ważne od ilu osób póki jest nie naprawiony dostaje się walutę premium jeśli błąd się zgadza o wartości złotówek ,dlatego bp to są lenie ,lub nie doświadczony suport mający małe pojęcie o czymkolwiek ,iż gdyby byli rozważni kupili by serwer prywatny i tam testowali ,każdą nową paczkę ,a tu serwer główny służący dla graczy służy do testowania.
    Mam wrażenie ,że są to ludzie ,którzy uczyli się pisać kod ,i przypadkowo ich ktoś zauważył i wyszło im przypadkowo .
    HIHI DARMOWA ,zdąbądź pokład hebanowy bez wydania złotówek MISIEK:p

SCM_Spacja lubi to.
  2. adax75

adax75 Mistrz forum

Ale zarabiać chcą ?

3. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Pewnie każdy chce, ale np. Ty pracujesz 24h na dobę dzień i noc? ;)

Niektóre rzeczy są w kodzie łatwiejsze do poprawy, inne problemy są bardziej złożone. Support nie zajmuje się naprawą kodu gry. Takie problemy są przekazywane wyżej. Ten, który utrudniał lub uniemożliwiał graczom wykonanie misji został rozwiązany przed zakończeniem poprzedniej fazy( https://board-pl.seafight.com/threads/patch-day-notes.322/page-3#post-371401 )

Mam nadzieję, że większości graczy udało się wykonać misje a następne będą przyjmowane bez trudności.
    Pozdrawiam!

CM_Sunshine lubi to.
  4. Event się zakończył. Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.