5% & 7% z perga

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika smeti, 21 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. smeti

smeti Czeladnik forum

mam pytanie zawsze myślałem że jak wchodzi mi 7% do salwy to 5% jest zawieszone i nie pobiera z czasu ale odkąd w powielaczach można sprawdzić stan zauważyłem że pobiera 5% i 7% jednocześnie za każdy dzień tak mam być?

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Takie pytanko niedawno było:
    https://board-pl.seafight.com/threads/procenty-z-pergaminow.53566/
    W skrócie, działa pierw 7% ale wraz z spadkiem czasu 7% spada również bonus 5%.

3. ☆Ewelina☆ツ38

☆Ewelina☆ツ38 Zaawansowany

W momencie gdy posiadasz 7% z raka i 5% np. z panny bonus do salwy powinien przysługiwać Ci z raka ze względu na wyższy procent..a w momencie gdy procenty z raka się skończą, wówczas będą działały procenty z innych pergaminów ( o ile będziesz je posiadał)

Dla przypomnienia.. procenty z raka(7%) i innych pergaminów (tj. 5%) nie kumulują się ..tzn> 7%+5% = nie daje 12%
    tutaj mod napisal cos innego i wlasciwie prawidlowego wiec moze sie dogadaj z nim jaka wersje ustalacie a nie jeden tak drugi inaczej

4. Sprawa procentów z map bonusowych została wyjaśniona w temacie, do którego został podany wyżej. Czy są więc jeszcze jakieś pytania do tego tematu?

5. Temat nieaktywny,wszystko wyjaśnione, zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.