Blad 70 dni talentow

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adek[PL], 6 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adek[PL]

Adek[PL] Młodszy ekspert

znów nie wypał z 70 talentami to sie robi żenujace nic nie moga zrobić na czas i pożadnie poraszka

2. Errew

Errew Hrabia forum

Dni 70 punktów talentu rozpoczynają się jutro, 6 sierpnia godz. 12:00 (CEST) i potrwają do wtorku, 11 sierpnia godz. 12:00. Będą towarzyszyły akcji Clash Event.

i gdzie one sa ??? clash event juz jest a dni talentow nie widac

3. Poczekajmy może jest jakieś opóźnienie :(

Ps. Oba tematy dotyczą tego samego problemu więc pozwoliłem sobie je połączyć.

4. Errew

Errew Hrabia forum

hahaha wyskakuje ogloszenie plan 5 punktowy w ktorym czytamy cyt ,, teraz macie do wykorzystania az 65 punktow zamiast 70! ,, :D git to fulom w te dni zminiejszyli ilosc talentow :D wkoncu cos porzadnego zrobili :D

5. Już działa - można kupować do 70 talentów.

6. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

Zdjołem talenty a teraz nie mogę ich załadować ponownie, dają się założyć tylko w pniu, co się dzieje ?

7. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Czy przydzieliłeś w pniu 6 punktów talentu?

8. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

A dlaczego 6, stracę przecież jeden talent, gdzie była informacja że przetalentowanie będzie ze stratą ?

Nie widzę odpowiedzi MODów a więc kolejne oszustwo BP, czs kończyć tę głupią gierkę

Post pod postem

MOD_Bushido

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 sierpnia 2015
  9. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Nie było takiej informacji, było tylko ogłoszenie, że maksymalna liczba przydzielonych punktów talentu wzrośnie. Jednak po tej zmianie trzeba w pniu umieścić 6 punktów, aby odblokować ścieżki.

10. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Już dawno po dniach talentów.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.