72% i stoi mapa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Haliczek[GT], 6 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Haliczek[GT]

Haliczek[GT] Forumowy żółtodziób

czy ma ktos podobny problem laduje mi sie mapa do 72% i stoi widze zycie i pv widze zakladke ulubione statki moge je zmieniac :) i nic na morzu dzieje sie to na roznych przegladarkach i na roznych komputerach na ktorych inne konta dzialaja normalnie dzial techniczny odpisal ze walczy z problemem ciekawe czy w tym roku zdaze jeszcze zagrac :)

2. *AXEL*

*AXEL* Młodszy ekspert

mam dokladnie ten sam problem, mapa stoi na 76% i nic nie pomaga, czyszczenie ciasteczek flasha i td

3. ™☧ƙρϮ.ÐzĭԞů☧™

™☧ƙρϮ.ÐzĭԞů☧™ Forumowy żółtodziób

4. *study*[BAD]

*study*[BAD] Czeladnik forum

Co jest grane mapa ładuje się do 100% widze hp, pv ale nie mogę się zalogować sprawdzały 3 osoby i tak samo mają

5. Problem został już dzisiaj zgłoszony.

6. Niech szybciej restart ogarną a nie

7. Friko14

Friko14 Czeladnik forum

mam to samo ale Najlepsi z najlepszych informatyków w dziale pomocy technicznej pracują w pocie czoła i aż im się obwody przegrzały i musieli wyjechać na urlop będą koło poniedziałku i prosili nie pisać o nowych lub starych błędach bo nie mają czasu na Pierdoły grunt że DZIAŁ PŁATNOŚCI DZIAŁA i jest ok
    Z poważaniem
    twoja ekipa z BP do spraw obsługi klienta

BlackPearl§ lubi to.
  8. M*EXELERO

M*EXELERO Czeladnik forum

ale dzial platnosci nigdy sie nie psuje tak zeby nie mozna bylo cos kupic ...ciekawe dlaczego ?

9. Bonifacy400.PL-

Bonifacy400.PL- Czeladnik forum

działa ta gra czy nie

10. Działa cały czas, tylko niektórzy mają problem z zalogowaniem się na morze.

11. Bonifacy400.PL-

Bonifacy400.PL- Czeladnik forum

no własnie ja akurat nie moge

12. M*EXELERO

M*EXELERO Czeladnik forum

a jakie to kryteria decyduja o tym ze jedni moga sie zalogowac , a inni nie ? czy moze to losowo wybralo pechowcow i szczesciarzy ?
    a jest to istotne poniewaz jedni moga nabijac pkt. elitarne do eventu a inni niestety nie , co w pozniejszym czasie przelozy sie na wyniki koncowe

13. Niestety nie wiadomo :( Wielu graczy skarży się, że ma problemy z logowaniem w godzinach popołudniowych.
    Problem został zgłoszony.

14. Friko14

Friko14 Czeladnik forum

Do MOD-A_CHRISTOFORO jak bym napisał że jest błąd z botami że kładę Almirante salwom z pustaka bez prochu to ile by im zajęło uporanie się z błędem na pewno nie prawie 16 godzin bo zgłosiłem problem z logowaniem do działu Pomocy technicznej Dokładnie 6.47 to ile im to zajmuje jaja se robią z graczy normalnie się loguje na PL2 Global, Niemcy i tak dalej tylko PL1 zwiecha na 76 % to pracują tam informatycy czy ... bez obrazy dla normalnych informatyków
    Friko14 Marcin

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 sierpnia 2015

15. Niestety ekipa MOD czy CM nie ma wpływu na szybkość naprawy błędów - jedyne co możemy zrobić to zgłosić a co informatycy z tym zrobią i jak szybko to już od nich samych zależy.

Ps. Proszę nie używać więcej takich słów jak powyżej.

16. Friko14

Friko14 Czeladnik forum

a to jak mam nazwać tych ludzi Informatykami? przecież to obraza dla zwykłego informatyka który pracuje i wywiązuję się z ze swoich obowiązków wkleił bym rozmowę z działem technicznym ale to jest zabronione przecież to jest śmiech na sali skoro mogę zalogować na inne serwery tylko nie na PL1 i tam wszystko śmiga

17. 7_wcielenie_buddy

7_wcielenie_buddy Czeladnik forum

dzis rano przed wyjsciem do pracy wylogowalo mnie jak gralem i nie moglem spowrotem na mape sie zalogowac, wrocilem z pracy teraz i...wciaz nie moge sie zalogowac:). wiec co z rankingami? clash event...liga...?to jest uniemozliwienie czesci graczy w uszestnictwie:). jesli ktos z ekipy ma zamiar cos napisac to niech najpierw pomysli albo niech nie pisze nic:)

18. maarzeeniia

maarzeeniia Forumowy żółtodziób

Niestety... u mnie to samo...

19. *study*[BAD]

*study*[BAD] Czeladnik forum

Porazka bp oczywiscie nie dal restaru i bylo trzeba czekac do 5

20. Adek[PL]

Adek[PL] Młodszy ekspert

nie moge wejsc na mape moża co jest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.