Aborda na 100% złota

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DarkShark, 20 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Możecie mi wyjaśnić jak można zrobić abord na 100% posiadanego złota ?
    2018-09-20 21:06:16
    Y zatopił Twój statek.
    2018-09-20 21:06:11
    Usunięto 43803746xzłoto. Powód: Abordaż
    2018-09-20 21:06:10
    Y dokonał/a abordażu Twojego statku.

2. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Talenty nowe :)

3. DarkShark

Jak talenty 100% pozostało mi 0 złota to jakaś kpina

4. Ghosted

Ghosted Książę forum

Gorzej jest jak stracisz 600mln złota :)

5. DarkShark

no to jakaś kpina 100% do 0 złota może niedługo w tej chorej g bedzie na minus robiło czegoś takiego jeszcze nie było

6. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Dawno dawno temu, tak dawno że tylko najwytrwalsi piraci to pamiętają, gdy system abordażowy był dużo prostszy od obecnego a na morzach Seafight pływały ziejące ogniem Tiamaty, można było zdobyć łup 10% złota nieprzyjaciela. Wraz z postępem cywilizacyjnym, wyszkoleniem szkutników robiących kasztele, wraz z jubilerami w dziwnych egzotycznych portach a co najważniejsze wraz ze zmianą systemu abordażowego ilość traconego i zyskiwanego złota zależna jest od relacji siły abordażowej Twoich piratów i piratów Twojego przeciwnika. Informacja o obu siłach zaraz po bitwie abordażowej dostępna jest na mapie morza. Np.

upload_2018-9-20_21-23-6.png

7. DarkShark

Obojetnie jak ale nie 100% licząc wszystko kamienie talenty kasztele to chyba nie ma 100% a może 200% i na minus będzie wchodzić po dobrej zmianie

8. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Przydało by się do tego dorzucić relację siły abordażowej piratów

9. DarkShark

To teraz się nie dziwię ze nie ma nowych graczy jak można nawet 100% zdjąć złota, praktycznie z każdego gracza, bo kajaki napewno nie mają nic piratów brawo BP oby tak dalej wasze zmiany naprawde uwsteczniają tą grę niedługo sami bedziecie w to grać

Ostatnie edytowanie: 20 września 2018
  10. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

jeszcze troche to bada perly zabierac za aborda

11. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

Ja bym jeszcze wprowadził aby bractwa posiadające wyspy traciły złoto, perły i korony w nich się znajdujące po przejęciu przez inne bractwo :).

Errew i Cezary.1992 lubią to.
  12. DarkShark

Pomoc techniczna napisała mi że to nowość wprowadzona w nowych talentach, normalnie żenada można robić abord do 0 złota ta gra to jest wielka porażka do dawnego SF do pięt nawet nie dorasta nawet mając piratów abordaż wchodzi do 0 złota ktoś chyba w BP na głowe upadł dlatego niech se grają sami ze swoim działem płatności i wszystkim za kase totalna porażka nie gra takiego czegoś nie było piraci wycieci w pień i pozostaje 0 złota

Ostatnie edytowanie: 21 września 2018
  13. LadyDarkshine

LadyDarkshine Zaawansowany

Jedynie to chyba teraz w trofeach jest obrona przeciwabordażowa:/

14. Ðέþяўร

Ðέþяўร Czeladnik forum

PLYNE sobie plyne i niestety to nie zdazylem kupic kul bo dostalem aborda na 65 mln do 0 :D cieszylem sie ze udalo mi sie tyle uzbierac bo ciagle mialem straty 25 mln i teraz musze plywac z 0 zlota :D

15. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

Ta gra cały czas upada, niestety albo stety dzięki takim graczom między innymi jak ja ma się dobrze.
    Ma coś w sobie, wkurza człowieka ale nadal w nią gra.
    A szczerze, nie wiem juz co do czego w tej grze gram dla relaksu.

Ostatnie edytowanie: 26 września 2018
  16. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Ja uważam osobiście, że jest to bardzo dobry pomysł i nadaje realizmu więc nikt na głowę nie upadł tylko wpadł na super pomysł (moim osobistym zdaniem). Piraci pływając po morzach przecież abordując inny statek nie zabierali np. 10% łupów mówiąc "oo sory mamy tylko talent który pozwala nam zabrać 10% waszego złota po resztę przypłyniemy za miesiąc" tylko kradli praktycznie wszystko co było coś warte często wyrzucając ze swoich statków inne mniej wartościowe zdobycze.

System został urozmaicony i można używać trofea do obrony abordażowej lub zwiększać swój próg abordażowy przez co abordaże na nasz statek zostaną udaremnione.

Jedynie jeżeli mamy dużo złota przydałby się w porcie lub gdzieś w kryjówce skarbiec gdzie moglibyśmy zostawiać swoje łupy gdzie bezpiecznie byśmy je składowali.
    Można też kupować armaty regenerujące ale tracimy 50% złota.

17. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.