Abordaż

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika misa8ki, 4 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. misa8ki

misa8ki Forumowy żółtodziób

zaczolem Grać po 9 letniej przerwie , dużo rzeczy już nie pamietam :) , przeglądam forum i nie mogę znaleść konkretnej podpowiedzi , dlaczego nie mogę zrobić abordażu , mam piratów , robię misje gdzie muszę zrobić abordaż nbc , z forum wiem ze muszę zjechać go gdzies do 1000PZ , ale to mi nic nie daje , wydaje mi się ze muszę mniec komandora ale nie jestem pewny , może ktoś mi podpowiedzieć w moim problemie :) z góry dziękuje

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Aby dokonać aborażu musisz mieć komandora lvl 1 albo najlepiej lvl 2. Pamietaj o tym że każdy npc ma swoj próg abordażowy, aby abordaż był skuteczny musisz mieć więcej punktów abordażu niż npc.

Tu masz opisy npc oraz ich próg abordażowy :

https://board-pl.seafight.com/threads/npc-boty.60609/

3. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Tutaj masz dodatkowo opisane rzeczy związane z abordażem takie jak załoga, wyposażenie, gdzie co znaleźć >>>KLIK<<<

4. misa8ki

misa8ki Forumowy żółtodziób

Ok , wielkie dzięki , czy jeżeli kupie komandora czy dwóch , przy abordażu na mój statek przez innego gracza moji komadorzy giną tak jak inni piraci ?

5. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Nie komandor pozostaje dalej na statku, nie ginie podczas abordażu.

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedź udzielona, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.