Abordaż

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jas84, 7 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jas84

Jas84 Czeladnik forum

Wróciłem do SF po dłuższej przerwie i zostałem mile zaskoczony ;) Przed ostatnia topką dostałem abordaż na 100% wartości złota. Oto cytat z drzewka talentów: ''Maksymalny łączny łup osiągalny poprzez abordaż zdobytych z 50 punktów talentu przypisanych do tej umiejętności wynosi 200%'' Moje pytanie brzmi, kto dopłaca te pozostałe 100% z brakujących 200% jak w opisie, skoro można zabrać "tylko" 100% złota?

2. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Gracz, który wykonuje abordaż zyskuj twoje złoto x 2 pozostałą cześć dopisuje system.

3. Jas84

Jas84 Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź. To miło ze strony BP, że pomaga graczom w zdobyciu zlota ;) . Dlaczego jednak firma musi dokładać? Proponuję tą różnice w złocie dopisać na - graczowi (np -2mln złota) i dopiero kiedy ubije na zero wtedy będzie mógł sobie normalnie zbierać złoto już dla siebie. Myślę że zachęciłoby to słabszych graczy do aktywniejszej gry ( przecież trzeba najpierw minus odrobić) , a takich którzy chcą wrócić po dłuższym czasie będzie przyciągać jak magnes. Reasumujac, gratuluję zmian na lepsze, oby tak dalej.

4. adax75

adax75 Mistrz forum

Dobre pasowałoby przyjąć Jasia84 do pracy , oznajmić że jest 6 pensji do tyłu to by go zachęciło do aktywności ( przecież trzeba najpierw minus odrobić) . ;)

5. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Odpowiedź udzielona temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.