Blad Admirały

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zlotnik2, 7 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Proszę o zgłoszenie problematycznego pojawiania się admirałów na mapach różnych od tej, na której został zatopiony ostatni z jego podwładnych.

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

niewiem czy to blad czy teraz tak ma byc kiedys pojawial sie na tej mapie co 50 bota sie zatopilo w poblizu a jak wystapil ten blad ze admiraly byly na mapie 1/1 po naprawieniu pajawienie sie ich po ubiciu odpowiedniej ilosci botow powodowalo wyskoczenie admirala na losowej mapie ktos by musial sie dowiedziec czy to blad czy nie bo ja juz sam niewiem

3. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Nie jest to przez projektantów gry traktowane jako błąd. Tak to jest zaplanowane.

4. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Skoro nie jest to błędem to proszę przeprowadzić ankietę i to co wybiorą gracze wprowadzić w życie na serwerze, pozdrawiam.

5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

oni nie wprowadzaja tego czego gracze chca ludzie glosuja spojrz ile ankiet jest co gracze chca to tam u gory zapadaja decyzje co moga i co zrobia ekipa moze tylko zasugerowac pomysl/zmiane a czy to zostanie przyjete nie zalezy od nas :-(

6. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

widocznie BP coraz mniej zależy na tym żeby ludzie grali w tą grę , robią wszystko żeby nas zniechęcić :-(

7. Errew

Errew Hrabia forum

mi tam pasuje bije tentakle i kolomnie co chwila admiral :) nigdy nie zdarze calego ubic bo wrog sie zlatuje jak oszalaly i zly ale zawsze cos perelek chapne xd

8. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

;) no to niewątpliwie masz farta ;-) , nie pamiętam już kiedy miałem okazję bić admiralka , a raczej nie próżnuje choć kajak ze mnie :)

9. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

BP powinno napisać oficjalną informację na temat admirałów.

10. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Była oficjalna informacja w tej sprawie.

11. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Link mógłbyś wstawić?

12. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

To teraz dałeś mi zadanie :D Trzeba przekopać wszystkie ogłoszenia :D
    Mam pomysł :D Ty przewertuj ogłoszenia z 2015 roku + archiwum a jak nie znajdziesz to ja zrobię resztę ;p

13. Temat wyjaśniony.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.