Admirały

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bamboocha-, 17 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bamboocha-

bamboocha- Forumowy żółtodziób

Czy to że już z ponad 10 admirałów revenge, revenge II, triumph nie dostaje żadnej załogi Wspólnota Narodów najemnika lub patrolu to błąd czy nowa "aktualizacja". Albo czy po prostu mam pecha ??

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

raczej musiales stracic wyposazenie,piratow lub masz ustawiona inna konfiguracje i progu abordazowego nie posiadasz

3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Raczej jest tak jak pisał Cezary.1992, że nie posiadasz progu abordażowego lub straciłeś jakieś wyposażenie lub piratów i wtedy pokazuje się że dokonałeś abordażu ale był on nieskuteczny.

4. bamboocha-

bamboocha- Forumowy żółtodziób

Mam próg abordażowy i całe wyposażenie do revenga za złoto i mam prog 24 tysiące z hakiem a do triumpha elitarne i próg ponad 34 tysiące. Bo z abordażu dostaje korony i inne rzeczy tylko już po prostu chyba 10 admirał i nic oprócz koron nie wpada, żaden najemnik ani patrol wspólnoty.

5. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Dalej występuje u Ciebie ten problem że nie dostajesz ani najemnika ani patrola?

6. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Brak aktywności w temacie, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.