ADT pomagajacy graczom jednego aliansu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika •Dar•Pomorza•ΡL®•, 22 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. •Dar•Pomorza•ΡL®•

•Dar•Pomorza•ΡL®• Forumowy żółtodziób

Witam Wszystkich. Chcialem zadac pytanie ekipie azeby mogla sie ustosunkowac w sposob powszechnu i jawny. Interesuje nas graczy sprawa statkow plywajacych po mapach 21 i w gore o skrocie adt, ktore bija boty graczom z jednego aliansu. I tutaj z gory chce nadmienic, ze zdarza sie to coraz czesciej. Ja rozumiem ze sa w ekipie koledzy i kolezanki zwyklych graczy ale zeby w ten sposob wykorzystywac statki adminowskie to juz lekkie przegiecie. W szczegolnej mierze chodzi tu o statek adt Back Track. Jestem ciekaw co szanowna ekipa ma nam w tym temacie do pow

Duszek lubi to.
  2. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Bractwo adT jest bractwem ekipy i testera. Tester Back Track sprawdza różne funkcje gry dla dobra wszystkich graczy. Konta testowe nie biorą udziału w walce przeciw graczom. Można się spodziewać jednak odpowiedzi ogniem w sytuacji gdy ktoś bardzo uciążliwie przeszkadza w testach. Konta testowe służą tylko testowaniu. Dzięki temu istnieje szybka możliwość poprawiania błędów, przekazywania informacji o problemach itd. Jeżeli jednak doszło do jakiś nadużyć testera to zgodnie z procedurą skarg na członków ekipy - napisz zgłoszenie do pomocy technicznej dokładnie opisując co się stało, dokładnie opisz zdarzenie.

SMOD_*Angua* lubi to.
  3. serverto

serverto Czeladnik forum

Dobra ściema, pozostawianie bota na salwę i dobijanie ich przez gracza BA nazywa testowaniem?

Duszek lubi to.
  4. ~Kapsky~

~Kapsky~ Czeladnik forum

no to sie juz ladnie zaczyna jak ktos uzywa kont adt do prywatnych celow na mapie morza tak dalej

5. Errew

Errew Hrabia forum

skoro juz tak pomagacie to pomozcie mi desing z krakena wziasc bo zawsze przy koncu wpada banda i topi mnie krakena i zabiera miesko a tak ich godzinami nie widac :)

6. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Tak jak BA_Tefnut napisała - tester bardzo pomaga nam w testowaniu. Jeśli macie wątpliwości co do jakiejś zaistniałej sytuacji na mapie morza - prosimy o przesłanie filmu do Pomocy Technicznej. Z pewnością wyjaśnimy wszelkie niejasności :)

Wątek zamykam.

KIELCE lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.