Akceptacja oszustów , sens gry ?

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika **PL-TYCHY**, 30 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. **PL-TYCHY**

**PL-TYCHY** Aktywny autor

Nie dawno wsłuchano się w "głos" graczy i zwiększono ilość argentów czy aurelianów.
    Super strategiczna sprawa

Czemu deweloperzy nie wsłuchują się w głos graczy pod względem pisania o oszustach ?
    Mnóstwo auto lata od lat i robione jest z tym praktycznie nic. Jakieś okazjonale de buffy na 2 tygodnie co kilka miesięcy.

Zgłaszani są oszuści do PT , PT może jedynie przekazać do dewelopera a deweloper ma wywalone , koło się zamyka , po co w to grać zatem ?

2. -rodrigez35-

-rodrigez35- Aktywny autor

to nie graj i nie bedziesz narzekac proste rozwiazanie zreszta ty tez na programach :)

3. **PL-TYCHY**

Wiele rzeczy jest naprawianych a temat automatów od lat nie, jest to co najmniej zastanawiające że deweloper ma na to wywalone.

Co do zaniechania gry jak najbardziej jest to niezle rozwiqzanie.

Co do latania na bocie super byłby niezawodny system namierzajacy oszustów. Ja nie latam więc jestem spokojny, Ciebie by moment wyjaśniło.

Napisać można wszystko ale na mapie widać kto lata na cielaka a kto zachowuje się jak normalny gracz.

Dlaczego deweloper nic z tym nie robi? Czy ekipa nieustannie zabiega o jakieś interwencje? Jak tak to gdzie są jakieś raporty z postępu prac? Nie ma więc i ekipa chyba ma wywalone :/

Halo halo, hoł hoł czy ktoś z ekipy mnie słyszy a co ważniejsze zechciałby się może odnieść czy klasycznie wywalone? :D

Jakiś gracz w dyskusji do aktualnego eventu z październikiem wyraża swój żal do obecnego stanu rzeczy odnośnie rankingu, że pomimo wielu godz gry automaty skutecznie wywalają go na dalsze miejsce.

Wzmianka ta ściśle jest związana z tym tematen. Jest to głos wielu graczy od dawna a od jeszcze dłuższego dawna spotykany z olewatorstwem (jakie to szczęście kiedy oleją Cie wszyscy, ciepły mocz działa lepiej niż zimny prysznic) zagadnienia przede wszystkim przez dewelopera ale również przez ekipę (to Wy jesteście naszymi łącznikami i powinniście suszyć im tam głowy codziennie nie tylko z moczu :D )

Ja wiem ze wielu oszustów, bociarzy itd to jednocześnie świetni płatnicy i to jedyne sensowne wytłumaczenie tej trwającej lata degrengolady dlaczego nie są skutecznie karani ale w takim razie może legal no nie to że bot ale jakiś kapitan na puszczanie na yulongi czy safanady :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 października 2022
  4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Temat był już poruszany setki razy. Wszystkie zgłoszenia botów są przekazywane do producenta gry. Tyle możemy tyle robimy, reszta zależy od BP. Nie ma żadnej możliwość abyśmy cokolwiek przyspieszyli w tej sprawie.

5. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Co do rankingów eventowych to jeszcze przed połączeniem serwerów pierwsze 50 osób z reguły na automacie latało, a teraz to z pierwsze 500 osób na auto lata, a nagród nie dostanie ten który na krótszy czas bota puści i ma mniejszą salwe :D. Był czas na przyzwyczajenie się, że uczciwy gracz już nie ma co liczyć na nagrodę z rankingu.

6. **PL-TYCHY**

Poruszany setki razy i tyle samo zlewany. Różne rzeczy naprawiane, nowości dodawane, eventy wymyslane a z automatami jak było tak jest.
    I tak już od lat.

Albo im pisać o tym codziennie , bo tyle jako ekipa możecie, aż coś na poważnie się zmieni albo wnioskować o legal bota w formie kapitana np do puszczania na farmienie yulongow bądź safanad

7. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Zastanawia mnie jedno... Ile razy trzeba napisac ze ekipa Forum g... moze poza przekazaniem informacji?
    Zaczal sie taniec z debufami, to i ruszyl trolling na caly gwizdek. Podlapali co niektorzy bakcyla. Piszcie do PT...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.