Akcja specjalna "Zimowa Batalia" 2017 - rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_margarites, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

fajny ale na pb ;p

2. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

ja mam 135% i tez brakuje

3. -TatiJestem-

-TatiJestem- Młodszy ekspert

ja mam zdobyc ta reputacje mam 64 na 300 i skad mam to wziasc byla misja za ktora bylo 100 i gdzie to sie podzialo?

4. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Nie załamuj się . 3 misje dalej potrzeba 1000 reputacji:D a nagrody to np wypasione 2500 kulek:D

5. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

Jak zdobyć tą reputacje ? topie wszystkie boty a nic nie przybywa dalej mam tyle samo :oops:

6. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Na pewno nic nie przybywa? Przyglądnij się dokładnie zapisom w dzienniku pokładowym.

Problem może wystąpić ponieważ jesteśmy przyzwyczajeni do wpisów o tym ile punktów otrzymuje się poprzez zatopienie konkretnego bota. Zapis w dzienniku pokazuje jednak co innego - masz pokazaną sumaryczną ilość punktów reputacji które zdobyłeś do momentu danego zdarzenia. To tak abyś nie musiał za każdym razem płynąć do bezpiecznego portu aby sprawdzić reputację. Przy każdym kolejnym pokonanym NPC twoje punkty reputacji zwiększają się o jeden. Punktów przybywa, po jednym za jedno pokonanie NPC. Czasem masz 2 wpisy przy jednym NPC jak zatopisz zadając zarówno ostatni strzał jak i najwięcej obrażeń.

Czasem mapa morza laguje się. Wyloguj się, zaloguj ponownie i wówczas w bezpiecznym porcie będziesz widział poprawną wartość punktów reputacji. Aktualną ilość punktów reputacji masz też wyświetlaną w dzienniku pokładowym po każdym pokonaniu NPC, po każdej zmianie ilości punktów reputacji.

Agresja lubi to.
  7. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ale urdow tutaj prawie niema a na inne ile czasu sie schodzi i kul przesadzili z ta reputacja ;/

8. MilKaCaRameL

BA_Tefnut wylogowałem się i wszystko dobrze dopisuje powoli ale dopisuje :p

9. Agresja

Agresja Ekspert forum

2017-01-20 07:57:37
    Punkty zdobyte dla drużyny Sigurd Lundgren: 139
    Punkty zdobyte dla drużyny Sigurd Lundgren: 140
    Otrzymałeś 27250 x Perły.
    Otrzymałeś 139517 PD (punkty doświadczenia).
    2017-01-20 07:57:36
    Zatopiłeś statek pirata Werdandi.

Za 1 bota masz 279 :)

10. MilKaCaRameL

Ja ubiłem 20 tych Werdandi i żaden mi nie dał 279 wiec nie wiem skąd Ty to wziąłeś :)

11. -TatiJestem-

-TatiJestem- Młodszy ekspert

za kazdego bota jest po 1 a za tego co ma 9 mil to jak ubijesz na hp i hita to masz 2

12. MilKaCaRameL

Tak to ja się zgadzam :cool:, a nie 279 hehe musiałbym mieć już reputacji prawie 3000 :rolleyes: a mam 270

13. WikinG[PRZ][ВЧК]

WikinG[PRZ][ВЧК] Czeladnik forum

jest misja na armaty vuduu ?

14. admiraljachas

admiraljachas Młodszy ekspert

Cofam to. Jako kajaczek zdołałem sam ubić Werdandi. Wcześniej było dla mnie nie do pomyślenia żeby bota perłowego solo rozwalić :)

15. GennaroGattuso[®™®]

GennaroGattuso[®™®] Młodszy ekspert

Ty to bajki potrafisz pisać jak nie płacz o bana to ile to w konto wrzuciłeś teraz tyle reputacji dostajesz dobre :)

16. Globetrotter™

Globetrotter™ Stały bywalec

event byłby udany dla wszystkich gdyby nie ten unik botów w zeszłym roku byla podobna akcja ale gralo sie o wiele lepiej

Cezary.1992 lubi to.
  17. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

BA_PP187 Niech dadzą śnieżna na czarnym i tam jakieś skórki czy coś na czarny rynek za perły bo nudą wieje i nie ma z czego bić np jak na event hallowen były skrzynki i tam stracona miłość i skórki różne

18. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

dodaja eventowe skrzynie i zwiekszaja zysk z skulda :)

19. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

no i masz jak chciales klucze za PLN i mozesz zbierac :D

20. MilKaCaRameL

wszystko fajnie. A ja się pytam gdzie klucze do skrzyń ? może dział płatności haha

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.