Akcja specjalna “Zimowa batalia”

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 12 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

Ahoj Piraci!

Przed nami odwilż – a to znaczy, że temperatura podniesie się i na morzach! Walcz burta w burtę z zaprawionymi w bojach załogami Hugina, Jörmungandera oraz Sleipnira, które na przekór odwilży pojawią się na morzach od 13 stycznia do 3 lutego 2015. Czy masz wystarczająco zimną krew, żeby wysłać tych barbarzyńców na grunt morza? Jeśli tak, warto uzbroić się w amunicję śnieżną lub zacząć wytwarzać kule lodowe albo nawet potężne kule odmrażające. W ten sposób ostudzenie humorów żądnych zemsty Wikingów powinno być czystą przyjemnością.

Podczas akcji z kul śnieżnych możesz robić potężne kule lodowe – a ponadto z kul lodowych możesz wytworzyć kule odmrażające!

Pamiętaj: Po zakończeniu akcji specjalnej 6 lutego 2015 r. Twoja amunicja lodowa się stopi!

Twoja ekipa Seafight

WojchillA lubi to.
  2. gres223

gres223 Forumowy żółtodziób

szkoda ze znowu te same boty

3. -_TROPICIEL_-

-_TROPICIEL_- Naśladowca mistrzów

ale inne nagrody, oby się wychodziło na nich tak samo jak na zimowym evencie

4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Jezeli Jormungandery beda dawac tyle krysztalkow co piernikow bedzie spoko :D

MAJTEK™ lubi to.
  5. -_TROPICIEL_-

-_TROPICIEL_- Naśladowca mistrzów

Raczej w to wątpię, a towarzysz Bjorgold wiadomo co daje?

6. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

To ten co daje 15% do opancerzenia, ten co był w zimowym evencie.

7. *KubsonPL*

*KubsonPL* Okazjonalny autor

Nie doczytałęm w FAQ. Czy będą jakieś misje w trakcie tego eventu?

8. ~OLIMPIC~

~OLIMPIC~ Młodszy ekspert

Nic o misjach niema napisanego lecz dołączam się do pytania z moim Czy wo gole nie będzie czarnego rynku ? Bo nic niema że będzie szło kupić jakieś przedmioty wypolerowane lufy/ pokład szaniec itp. ?

9. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Bedzie ;p

10. Hasann

Hasann Forumowy żółtodziób

a beda kry tez? i jezeli tak to co beda davvac

11. ~OLIMPIC~

FAQ nie gryzie a pisze polecam poświęcić 2 min i przeczytać :p

MAJTEK™ lubi to.
  12. ~OLIMPIC~

ta ale może tylko kulki śnieżne :) będzie szło z niego kupić

13. _Ber$erK_

_Ber$erK_ Aktywny autor

Ciekawe czy będzie ta sama ilość HP tych jorgów i slepów, no i ile kryształków będzie :)

14. Z reguły przedmioty eventowe są do nabycia na oddzielnym placu jakim jest czarny rynek..więc myślę że będzie on otwarty ale co będzie zawierał tego dowiemy się już jutro:)
    Tak kry będą.. Proszę o zapoznanie się z tym tematem dotyczącym jutrzejszego eventu : Balista Zimowa

15. Przecież czarny rynek juz jest xD mozna na nim kpywac pare rzeczy z czego sa admirałki po 8 tysiecy pereł xD

16. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

ten czarny rynek a dokladnie przedmioty sa dostepne zamiast przedmiotow z placu podczas MHH, jutro o 12;00 te przedmioty za perly znikna.

17. Czekam w takim razie na jutrzejszy dzień, ciekawa jest ilość kryształów za boty bo by się mi trochę ich przydałoo..

MAJTEK™ lubi to.
  18. adi.21[PL]_

adi.21[PL]_ Czeladnik forum

Jeśli chcesz zatopić Jörmungandera oraz towarzyszące mu NPC Sleipnir możesz korzystać z dowolnej amunicji perłowej – aczkolwiek amunicja lodowa będzie wyrządzała zdecydowanie dotkliwsze obrażenia wobec całej trójki NPC akcji specjalnej! teraz pytanie czy tylko lodowa bedzie miala szkody czy tez sniezne ^^ bo ja lodowa to pewnie kupe hajsu trzeba na zamiany szniezek na lodowe :/

19. Ten towarzysz o którym piszesz to Jontar i to on był do zdobycia w Zimowym evencie. :p Bjorgold to raczej będzie nowy towarzysz ;)

20. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

I tu się mylisz. BP się pogubiło w tym wszystkim i na zimowym evencie też był do zdobycia Bjorgold(ale to tylko zły opis),ponieważ był to w rzeczywistości Jotnar. Skąd to wiem? Mam Jotnara z tamtego roku,z eventu zimowego,i daje on 20k pv i 15% mniej szkód. Ten ich niby nowy towarzysz Bjorgold,to ten sam towarzysz,tylko pod inną nazwą. Mając tamtego(Jotnara) na czarnym rynku nie wyświetlał mi się Bjorgold,więc nie mogłem go wziąc. Czyli go mam,i to ten sam. Może zamieszałem,ale koniec końców to oni namieszali bardziej :p

MAJTEK™ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.