Akcja zimowa

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika †☆»Niron«☆†, 30 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Chcesz aby wrocily pergaminy zimowe?

1. Tak

28 głos(ów)
    93,3%
  2. Nie

2 głos(ów)
    6,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. †☆»Niron«☆†

†☆»Niron«☆† Aktywny autor

Mój pomysł polega na tym aby od przyszłego roku w tej akcji wróciły pergaminy zimowe

2. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Fajny pomysł, popieram :D

3. admiraljachas

admiraljachas Młodszy ekspert

Ta i dadzą ci je do działu płatności, a że z takiego pergaminu leci gdzieś 30k perełek i 100k kulek zimowych to cena będzie coś 39. Kiedyś były za darmo w kier, teraz można pomarzyć.

4. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

Pomysł fajny ale nie realny, szkoda.

5. ♪Muzyczny_zabójca♪

♪Muzyczny_zabójca♪ Forumowy żółtodziób

A mój pomysł polega na zeby kurcze blade jestem zły bardzo zeby na słonku było mozna pływac swobodnie bo kajak taki jak ja nie masz szans bo cały czas fulle mnie atakuja :/ tyle do powiedzenia bp zrób cos z tym

6. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Jeśli chcesz to załóż odpowiedni temat od tego. Ten temat dotyczy czegoś innego, a nie słonka. A to że Ciebie atakują to nie wina BP.

BlackPearl§ i SMOD_Mróz lubią to.
  7. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

co do slonka dolacz gdzies do tych bractwa co tam sa i nie będziesz mieć problemu jak by było można plywac bez atakowania innych graczy to zarobek by był może z 1tys perełek za materaca

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.