Aktualizacja celności

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kemoT, 19 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

ja mam też wszystko i salwa wacha sie 8736-8717

2. john009

john009 Koneser forum

czyli armaty - 75 %, kanonier - 5%, habrok (prawdopodobieństwo trafienia)- 10% i kwarc różowy
    (prawdopodobieństwo trafienia) - 2,5 % to razem 92,5 % celności armat. Dobrze liczę ?

3. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

a ja to czekam na to zeby wrocili tak jak bylo bo to mi sie nie podoba salwa spadla mi z 9609 do 8449 i gdzie w tym sens i co z tego ze mniej kul idzie tez nie prawda na raku poszlo mi tylko 5k kul mniej nie widze w tym sensu.JA chce spowrotem swoja salwe jakos mialem caly czas 100% i nie plakalem a teraz bez prochu czasami mi bula spada walić ten system

4. kemoT

kemoT Książę forum

Widzę, że temat odszedł już w zapomnienie, dlatego chciałbym go odświeżyć.

Napisałem kiedyś w sprawie celności po aktualizacji do supportu to dostałem odpowiedź, że zajmą się tym problemem jednak do tej pory nie otrzymałem od nich żadnej dalszej informacji w tej sprawie.
    Z moich obserwacji wynika, że wszystko co mogłem dezaktywować do celności powodowało po wyłączeniu większy rozrzut salwy. Jedynymi rzeczami, których nie mogłem sprawdzić to kanonier i armaty. Dlatego zwracam się z prośbą do MODów, aby przekazały te spostrzeżenia dalej, może wasz głos będzie miał większą siłę przebicia niż mój. Chcę ponadto zauważyć, że temat o błędnym naliczaniu celności ma już 3 strony co oznacza jak już pisałem, że nie tylko mnie dotyczy ten problem.

PS. Istnieje podobny temat związany z aktualizacją celności: https://board-pl.seafight.com/threads/pytania-do-patch-day-ogloszenia.53896/

5. Wiadomo że aktualnie zostały wprowadzone modernizacje salwy przez co każdy ma zróżnicowaną salwę..temat wygasły więc zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.