Aktualizacja towarzyszy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kemoT, 12 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kemoT

kemoT Książę forum

Wraz z wprowadzeniem dzisiaj aktualizacji dotyczącej towarzyszy pasze mają być zastąpione przez trenerów, jednak co się stanie z paszami które mam już na koncie? Czy zostaną one w jakiś sposób przeliczone i zamienione na trenerów?

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Z Oficjalnych Ogłoszeń wynika, że zostaną zamienione na trenerów, a jak to wyniknie w praktyce okaże się wkrótce ;).

3. kemoT

kemoT Książę forum

Po wprowadzeniu aktualizacji towarzyszy zauważyłem że niektórym towarzyszom minimalnie wzrosły wartości bonusów, np zamiast 10% celności mam 10,5% i zamiast 5% większych krytycznych szkód mam 5,5%, zauważyłem również w kilku przypadkach spadek bonusów, towarzysz który wcześniej dawał mi 17% do ataku harpunami teraz daje mi 15%, a towarzysz który miał 15% prawdopodobieństwa uniknięcia szkód ma teraz tylko 10,5% ( 30% mniej niż miał wcześniej!).
    Mógłby mi ktoś wyjaśnić czy nie dało się zachować bonusów na wcześniejszym poziomie i czy będą wprowadzane w związku z tym jakieś zmiany?

Druga sprawa dotyczy trenerów. Po aktualizacji trenerzy są mniej korzystni niż pasze, ponieważ pasze aktywowało się na krótszy okres czasu i mogłem korzystać z nich gdy grałem a teraz płacę za trenera jak za pasze na 24 godziny z czego większości czasu i tak nie wykorzystam.
    Ponadto po wymianie pasz na trenerów w zakładce oficerowie odlicza mi czas do ich zniknięcia, pomimo iż nie chciałem, aby byli oni aktywni w tym momencie, ja ich nie aktywowałem. W zakładce towarzysze -> trenerzy mam ich po lewej stronie co wskazywało by że są nieaktywni, a mimo to czas się zmniejsza. Jak to teraz działa?

Cezary.1992 lubi to.
  4. ***SEPHIROTH***

***SEPHIROTH*** Okazjonalny autor

Tak fajnie powymieniali, że ja za swoje pasze dostałem niecałe 29000 pereł...masakra...a paszy srebrnej polowanie miałem ponad 100. To co to za rekompensata...ale oczywiście gracze bardziej zasłużeni finansowo podostawali po kilka bądź kilkanaście milionów pereł. Na razie słyszałem, że rekordzista dostał 11 mln pereł...porażka...

5. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Działa tak samo jak w przypadku chlopcow okretowych 1 na 1 dzien czy ich uzywasz czy tez nie.

100 pasz to jest nic w porownaniu do tysiecy ktore maja gracze ktorzy zbierali skrzynie :D Wymiana byla sprawiedliwa.

MOD_Nathaniel lubi to.
  6. KOKUŚ[ŽŁĂ]

KOKUŚ[ŽŁĂ] Czeladnik forum

7. kemoT

kemoT Książę forum

Ja jednak wolałbym dostać perły zamiast trenerów których czas pobytu na moim statku z każdą sekundą jest coraz krótsza, a z których teraz nie mam czasu korzystać.

8. Trenerow 3 poziomu mozna nabyc na 17/1 1 dzien kosztuje 15.000 koron powoli FAQ powstaje co do nowych info tutaj link >> klik
    zjedz na sam dol :)

9. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

jest jakis błąd mam napisane w dzienniku ze otrzymałes trenera poziom 3 a wcale go nie mam mam tylko poziom 2 o co chodzi?

10. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

u mnie też jest coś nie tak.:mad: dostałem kilku trenerów ( jak wynika z wpisu w dzienniku ) a na mapie w kliencie wcale ich nie ma. towarzysze są trenerów brak:cool: chociaż wcale ich nie aktywowałem

11. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Dziękuje, zgłoszone.

12. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

mam problem bo nie ma bestariusza a miałe potworka 10 % do celnosci i teraz mi jej strasznie brakuje i co mam zrobić zeby miec 100 % bo cos mnie trafi normalnie

13. zorza61

zorza61 Czeladnik forum

marcin na mapie morza kliknij na skrzyżowane miecze

14. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

ok dzieki

15. Barabasz

Barabasz Forumowy żółtodziób

Brak trenerów po wymianie za paszę (są w dzienniku, ale na mapie morza 0).

16. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Ten problem jest znany i został już zgłoszony - czekamy na informacje.

17. kemoT

kemoT Książę forum

CM czy mniejsze wartości bonusów dawane przez towarzyszy po aktualizacji to też jest błąd czy może tak ma być? Jeżeli błąd to proszę zgłoście go wyżej.

18. zakrent77

zakrent77 Czeladnik forum

ja mialem ponad 5 tys roznych paszy i dostalem okolo 80 tys perel i napisalem do nic i wedlug nich wszystko jest ok kradziez w bialy dzien

wartosc rynkowa ponad 800 tys perel to dali 10 procent i to jest ok żałosne

*/
    Post pod postem - na przyszłość proszę pamiętać o opcji edytuj.
    MOD_Stark

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 maja 2016
  19. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Prawdopodobnie właśnie tak ma to wyglądać.

Cóż otrzymałeś nie tylko pasze ale także i trenerów za pomocą których możesz ulepszyć potworki. W każdym razie jeszcze poczekajmy, być może nadejdą kolejne informacje.

20. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

Mam pytanie - jak to jest z tymi trenerami ? Bez względu na to iż nie są zainstalowani czas ich posiadania mija.:cool: Czy to jest w porządku ? Kiedy gracze mieli pasze dla towarzysza aktywowali je kiedy chcieli a w obecnej sytuacji nawet nie instalując trenerów ich czas mija - kicha.:(

Ostatnie edytowanie: 15 maja 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.