Aleksander

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika klewan[WMF], 19 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klewan[WMF]

klewan[WMF] Forumowy żółtodziób

Witam,po kliknięciu na na bota od misji na mapie 11/1 nie wyświetla się okno z misjami. Zmiana mapy, skórki, przeglądarki, bicie wroga, bicie NPC nic nie pomaga. Jakieś rady ?

2. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

W obecnej chwili występuje błąd z misjami - został zgłoszony, trzeba czekać aż naprawią ...

3. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

a da rade odebrac nagrode ? czy nic z misjami nie dziala

4. ☆-Czill-☆

☆-Czill-☆ Czeladnik forum

nic a nic ;/

5. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

kurde a dopiero co grubasa ubiłem mam nadzieje ze mi nie przepadnie bo to nie lada wyczyn był

6. A no misje jeszcze nie dzialają. Ja na dzisiaj daje sobie juz spokoj. :mad::mad::mad:

7. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

Ubiłem grubasa, i nie mogę zaliczyć misji i na dodatek nie można wejść na mapę moża, żenada.

8. Szykuje się restart serwera, miejmy nadzieję, że teraz coś ruszy.. :mad:

9. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

Vinci i ty w to wierzysz:p?

10. Podobno wiara czyni cuda. :cool:

ale.. nie wiem czy w tym przypadku. :D

11. Drinexus

Drinexus Okazjonalny autor

Klikam na aleksandro i dalej lipa zadne okno sie nie pojawia chyba ten restart byl tak dla picu :mad:

12. stary_trolson

Na mapę mogę mogę się logować ale misji mi nie zalicza, co jest grane ?

13. ☆-Czill-☆

☆-Czill-☆ Czeladnik forum

i lipa nic nie pomogło

14. stary_trolson

O.K. naprawili

15. Sergigs

Sergigs Czeladnik forum

ile razy mozna wykonac ta misje specjalna ? bo zrobilem cala pierwszego dnia eventu i od tamtej pory nie moge juz jej brac to normalne ?

16. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Młodszy ekspert

chyba nie

17. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Wedle informacji w FAQ misje specjalne można wykonać raz dziennie, a resetują się o 1.05. Jednak w tej chwili jest błąd i misje można wykonać tylko jeden raz ...

18. The_Prototype™

The_Prototype™ Okazjonalny autor

Ahoj Piraci,

Podczas wczorajszej synchronizacji był naprawiany problem niektórych graczy związany z brakiem możliwości strzelania aż do momentu wpłynięcia wprost na wroga.

Dodatkowo, ze względu na opinie zebrane o węgorzu Thyphon, zmieniliśmy mechanizm rozdzielania nagród. Od teraz nie jest wymagany próg zniszczeń a otrzymane perły zależą od ilości zadanych Thyphonowi zniszczeń. Z powodu tych zmian, towarzysz jest topisywany do kont graczy - tego który dokonał najwięcej zniszczeń oraz tego który oddał ostatni strzał. Jeżeli gracz posiada już towarzysza niskiego poziomu i dokona największej ilości zniszczeń lub odda ostatni strzał, otrzyma towarzysza wyższego poziomu. Jeżeli posiadacie już obu towarzyszy, otrzymacie amunicję krakena zarówno w przypadku oddania ostatniego strzału jak i dokonania największej ilości zniszczeń.

Problem przyjmowania misji eventowych naprawiany był w nocy.

Przepraszamy za utrudnienia.

Wasza ekip Seafight

A o co z tym chodzi ? Był naprawiany ? Czyli powinno już działać. Prawda ?

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2014
  19. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Udało się chyba tylko naprawić możliwość oddania misji którą się wzięło, dalej nie ma możliwości ponownego zrobienia misji :/.

20. Problemów związanych z Aleksandro już nie ma. Temat zamykam.

Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.