Amaterasu

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Agresja, 9 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agresja

Agresja Ekspert forum

Witam,

Proponuję powiększyć zakres możliwości pływania na tej mapie do 20 lvl - jednocześnie dając możliwość wejścia na mapę behemota.

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ja mam lepszy pomysl zabrac slonko behemota zostawic tylko mapke do lwie serce wiecej ludzi bedzie w jednym miejscu i wiecej zabawy a medaliony powymieniac na perly czy jakos przeliczyc na lwie serce..

3. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

według mnie powinni już całkowicie zmienić dostęp do amaterastu , mimo iż mam 23 lvl to amaterastu powino być dla graczy rozwijających sie, taka sugestja zeby wejscia na ta mape ograniczyc nie tylko lewelem ale tez i osiagnieciem gracza, chodzi mi tutaj np o PD , PE czy pkt bitwy, bedzie to w pewnym sesie ułatniem dla słabszych graczy . Np gdy gracz osiagnie 400mln pd i 400mln pe i cos koło 80k pb to juz by miał zablokowana mapke amaterastu( wiadomo te osiagniecia co ja tu pdałem to takie przykładowe),

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.