Amulety .

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika WARIATELLO_Pączek, 26 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WARIATELLO_Pączek

WARIATELLO_Pączek Okazjonalny autor

Witam,
    Zauważyłem ostatnio problem z amuletami, iż nie raz i nie dwa topiłem się z graczem, który miał amuletów od zatrzęsienia i zostawało mu 10 tys życia, a zachwilę ma 50 tys pv + 25 tys pż, potem zbijam go do 15 tys i znowu używa amulet 50 tys ..
    Chodzi mi o to, że ta gra nie jest fair play, nie ma żadnej jakieś taktyki tzn. wyciągania na zasięg itp. Wszystko tutaj, to jakieś dodatki i od nich zależy czy utoniesz czy nie ..
    Pomysł jest takowy jeśli jesteś atakowany przez gracza bota itp.
    nie powinno dać używać się amuletów jedynie ktoś może podarować setkę i to by było w tedy mniej denerwujące jak widzisz, że kogoś utopisz, a on się reperuje. Zobaczcie sami co sam majtek kl 5 daje i to daje bardzo bardzo dużo podczas walki jak ktoś ucieknie z zasięgu, to się reperuje podczas pływania a full reperka to już w ogóle z 210 tys moment ma 380 tys pż ..
    Tak samo żie zapomnijmy o laskach behemota, akurat do nich nic nie mam, bo i tak raz na godzinę można jej użyć .

Prozdrawim,

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.