Arena

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika michuolo17, 17 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michuolo17

michuolo17 Czeladnik forum

Długo wam zajmie ta naprawa?. mam nadzieje że zostaną zwrócone nagrody za wczoraj i dziś :)

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Nie mamy informacji na ten temat, gdy coś będzie wiadomo pojawi się stosowna informacja na forum o tym.

3. michuolo17

xD dalej nie naprawiony ranking, gdyby wystąpił błąd w sekcji płatności to w 2-3 minuty by go nie było

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Jest weekend. Programiści wrócą do pracy od jutra. Więc trochę cierpliwości potrzeba.

5. michuolo17

a no weekend wolny :D, poproście ich zeby zwrócili byki ;(

Dajcie jakieś armatki z vouchera za ostatnie dni, 1 byka dostalem a powinenem 3 :// [...]

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 czerwca 2017
  6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Na przyszłość proszę abyś edytował swoje posty, do tego służy przycisk "edytuj", a nie pisał post pod postem ;)

A to co będzie w kodzie, zależy od twórców gry, my na to wpływu nie mamy.

7. michuolo17

ale macie kontakt z tymi co mają wpływ ;)

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Ale to nie działa w ten sposób o którym piszesz ;)

9. michuolo17

wszystko by mogło zadziałać w ten sposób jakbym wyłożył 100 zł ;)))))

10. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

kit z ta naprawa gdzie sa nagrody z rankingu w 1 dzień eventu ja się pytam co zwykly kodzik damy a gracze i tak nie zapamietaja banda <>

11. michuolo17

mogliby zamiast tyuch kulek dac 5 armat to by ludzie sie cieszyli, ale BP to BP :D cieszmy sie z tych 150 monet

12. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

wole perga niż cos co już mam i w dodatku nie wiem co z tym zrobić bo jest nadmiar

13. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Problemy z rankingami areny zostały naprawione.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.