Armada Umarłych, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 16 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Gandahar

MOD_Gandahar Guest

Moje optymistyczne podejście bierze się choćby stąd, że zawsze może być gorzej niż jest. A "strzelanie w ciemno" na wszelki wypadek to nie jest dobre podejście. Nie możesz wszystkich wrzucać do jednego wora. Jest ktoś za to odpowiedzialny na pewno. Ale czy wiesz kto? Jeśli nie to nie pisz o wszystkich (nasze forum).
    Sam jestem ciekaw co się zmieni ale mogę tak jak Wy czekać i nie spinać się.

2. *AXEL*

*AXEL* Młodszy ekspert

Rozumiem, ze każdą wypowiedz gracza na forum traktujecie jako spine - no coz kazdy ma swoje hobby. Gram w ta gre tyle lat, ze doskonale wiem kto jak i z czym. Przede wszystkim nie Ty jestes od tego, zeby mi mówic co i jak mam pisac (poza momentami, kiedy złamie regulamin forum - ale tego się nie doczekasz). Forum jest od tego, zeby kazdy mogł swobodnie przedstawic swoja opinie nieważne jaka ona jest, nie oczekujcie samych pozytywów, bo gra przestała taka byc pare lat wstecz.

3. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Zgadza się, Każdy ma prawo wyrażać swoją opinie - negatywną również. Fakt gra się mocno zmienia, ostatnio przeważnie w tą stronę co nie trzeba.

4. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Coś to podejrzane jest że o tej porze przerwę techniczną robią. Ciekaw jestem co wprowadzi ten update :p

5. *AXEL*

*AXEL* Młodszy ekspert

Ciesze się, ze się zgadzamy. To teraz jeszcze poucz swojego podopiecznego, ze jaki szacunek okazuje zwykłemu użytkownikowi forum taki dostaje w zamian:) Przynajmniej, nie bedzie zdziwiony dlaczego ludzie tak "przepadają" za ekipa:)
    Nie wszystko jest takie złe, sakwy i ogólnie wprowadzenie kamieni było świetnym pomysłem:)

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Co do sakw, zgadza się. :)

Jak to co Bartku, moc atrakcji. :p

bartek12341 lubi to.
  7. bartek12341

No nie wiem Dawid, coś mi to śmierdzi :D

SMOD_Mróz lubi to.
  8. MecenasKS

MecenasKS Forumowy żółtodziób

kiedy gra bedzie dzialac ?

9. bartek12341

Od 30 do 90 minut takie coś przeważnie trwa :p, zresztą tak na innym forum pisało :D

SMOD_Mróz lubi to.
  10. MecenasKS

MecenasKS Forumowy żółtodziób

sorki ze tak nie w teamacie a co dodaja nowego ?

11. bartek12341

Chyba nikt nie wie, a przynajmniej ja :p

12. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

SMOD_*Angua* lubi to.
  13. bartek12341

14. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

No widzisz, czuwam tak po cichu ^^

15. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

NOTE: The servers just restarted. We will synch the league-system now. The maintenance could last about 30-90 minutes.

chyba błąd nie minut a dni bo 1.30h już minęła.. reset był o 15.24 jeśli dobrze pamiętam :)

16. Jak widać z restartami jak i innymi rzeczami w grze nigdy nic nie wiadomo :) zawsze nas zaskoczą

17. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

no tak nas zaskoczyli ze czuje ze żyje normalnie latam ze szczęścia muszę im podziękować bo dzięki nim zjadłem pizze w spokoju :p

18. Dobrze że dali kulki na przeczekanie to można pograć :)

19. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

dali tylko wygraj z tym cziterem :p on musi coś używać jak nic będzie trzeba go zgłosić :D

20. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Można go ograć ;) Spróbuj.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.