Armada Umarłych, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 16 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kemoT

kemoT Książę forum

Od czego zależy czy za Alfonsa dostanę 1k kul czy 1,8k ?? czy jest to może całkiem losowe?

2. Zapewne losowe :) nie ma informacji o tym ile dokladnie mozna dostac za bota

3. •°°°SCORPION°°°•

•°°°SCORPION°°°• Czeladnik forum

ja dostaje od 900 do 2200 kul i 4000-5000 pd

4. Marcino$$-

Marcino$$- Czeladnik forum

Mogliby dać kod na 50 teleportów :p

5. •°°°SCORPION°°°•

•°°°SCORPION°°°• Czeladnik forum

no przydalo by sie na admirala
    a od ily hp z grubego dostaje ie niedo zatrzymania

6. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

zalezy od alfonsa ;p przedział 0d 900 do 5k ,trafiło się 2-3 razy 5k kul

7. Nie do zatrzymania nie dostaje sie z admirala, jednak dostaje sie za zbicie pomocnikow ktorzy z niego wyskakuja :)

8. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Oddaj jeden strzał z pożeracza i dostaniesz nie do zatrzymania , o ile to ktoś dobije :p

9. _Pitas_

_Pitas_ Czeladnik forum

A ja mam pytanie z innej beczki :D Pochwalcie się ile kulek i pereł już zarobiliście ? :D

10. Jankes

Jankes Okazjonalny autor

Dopiero 2,5 mln pereł ;/

11. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

lepiej na forum nie pytaj o takie rzeczy bo zaraz zaczniemy na minus wychodzić :D

12. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Oj mało bo sie mi troszku gra znudziła i jedynie co robie to sobie ubije kilka alfonsow i moze klepne jednego admirała i to może co 3 dni :)

13. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

dobra ile maja boty lacznie zycia i co daja pochwali sie ktos ?:)

14. Errew

Errew Hrabia forum

1mln zwykly anfols + 2 mln zgmily = 3mln nagroda 1980 pozeracza wiec zal

15. lolek1989

lolek1989 Okazjonalny autor

mialybyc lepsze nagrody a sa gorsze?o co chodzi?

16. Halo BP... Zmieńcie żeby boty zmieniały sie po jednym strzale tak jak było to w pierwszej edycji tego eventu bo teraz jest to totalnie bez sensu.. Zbijanie połowy bota żeby sie zamienił i bicie od nowa a za początkowe zbijanie (50% przed zmianą) nie dostaje sie kompletnie nic..;/ troche to bez sensu

17. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

Otrzymałeś 46 x Promieniujące dusze.
    tyle dusz za przegniłą marcele a ubiłem calutka bo pływała sobie nawet nie tknięta. 25k kulek w plecy..

18. Rozumiem żeby było tak jak jesienią że oddajesz salwe do bota i wiesz czy się zmieni a potem dostajesz proporcjonalnie więcej dusz ale nie że zbijasz połowe a potem nie dostajesz nawet dwu krotności za dodatkowe PV.;/ ide bony zbierać :D

19. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

dobrze ze wczesniej bilem boty dla dusz :) :)

michuolo19 lubi to.
  20. michuolo19

michuolo19 Czeladnik forum

2 część iventu nie opłacalna ;/

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.