Armata "Burza ognia"

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 6 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. damianek

damianek Czeladnik forum

no to pora zrobic 2 kolejne fulle armat :)

2. URWE.CI.USZY

URWE.CI.USZY Okazjonalny autor

pacmana pobieram :)

3. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

czemu nie zniza ceny 50F albo daja za zloto?

4. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

burza ognia :p no nazwy to świetne macie to wam trzeba przyznać pewnie nie zła burza mózgów przy tym była :) nie długo będzie taki wybór tych armat jak nie wiem... to tak jak by dziewczyna czy zona chciała kupić futro a tyle ich jest ze wychodzi z pełnymi siatkami zakupów ale to jest gra tak ze pewnie tak nie będzie a tylko zamieszanie bo ja osobiście jak bym zobaczył wszystko za PLN to bym sie przeraził i odrazu uciekał nie wiem czemu jeszcze tego nie zrobiłem :p jeśli wszystko będzie zmierzać do działu płatności gra polegnie gra musi mieć też nowości darmowe co do 50tek to ja bym radził je całkowicie do kosza wywalić bo teraz jak armat nie masz z bonusem to nic nie robisz chyba ze bijesz sie z kajaczkiem na swoim poziomie ja z full 55/60 sama rampa i trochę w talentach nie kiedy jak mi jakiś full przyleci strzelam z elitara 6-9k no szał po prostu tak ze ja bym sie bardziej zainteresował lepszymi armatami a nie 50tkami bo taki kajaczek 500k z 20 nawet teleportem skacze na 2 żeby punkty nabić a jak sie go rozwali we 2-3 to potem płacze na czacie i przylatują z większą siła :p to tak zwykle jest

5. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Więcej armat!!! ^^

6. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

Wiecej wtopionego hajsu na nie!!! ^^

7. I jeszcze więcej armat! ^^

8. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

Hahaha XD

9. ¥αмαтø™

¥αмαтø™ Młodszy ekspert

Jak już do botów to młot przeznaczenia jest teraz najlepszy. Może i wolniej się z nich strzela ale za to 50 szkód więcej na armatę no i zarobek większy.

10. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

wyslijcie ktorys z modow prosbe o 50f niech cene obniza lub za zloto daja bo to bez sens zobaczcie ile teraz nowy gracz musi bic zeby zrobic fulla

11. Takich pomysłów i próśb było już mnóstwo...

12. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Jak prosby nic nie daja trza zastrajkowac bo teraz i tak jest ogromna roznica sil a co bedzie pozniej masakra

13. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

Trzeba probowac do skutku. Teraz dodaja ciagle nowe armaty a przy tych co teraz sa to mlody z full50f i tak nie zrobi duzej roznicy

14. N.Y.G.U.$..

N.Y.G.U.$.. Młodszy ekspert

A ja proponuje strajkować :p i jeszcze więcej nowych armat :eek:.
    W dziale płatności nie kupować za złotówki, euro czy dolary tylko wprowadzić jedna walutę - Frank Kongijski
    I jeszcze więcej armat, i sieci do połowu wielorybów i wyrzutnie rakiet (mapa 2/1 - 20/1) i teleporty na słońce, a na koniec wprowadzic promocyjne pakiety na wizytę u PSYCHIATRY. :p:confused::rolleyes::eek::mad:
    I jeszcze więcej armat. :D

15. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

hahahaha

16. PseudoKibol

PseudoKibol Forumowy żółtodziób

Witam to nie BP wina tylko ludzi BP podlapal tylko czysty zysk bo ludzie ich tak nauczyli dawac za darmo kase majtka 5 przestali kupowac bo Ci co chcieli kupic to kupili to dali w kod za premke bo premki wiekszosc kupuje i to zeby zachecic innych do kupowania premki jak by wszyscy przestali kupowac to ciekawe co by zrobili ? chyba gre by usuneli bo skad by kase mieli jak tu taki zarobek tyle ze ludzie nie zrezygnoja z placenia BP darmowej kasy. To jest smieszne zeby najlepsze rzeczy miec za kase w innych grach tego typu najlepsze rzeczy zdobywasz w grze a za kase kupoja tylko wspomagacze zeby to zdobyc a w tej grze BP ma czysty zysk ktos dobrze pomyslal zeby naiwni wydawali tyle kasy 300 armat voodu to ponad 3 tys zlotych a gdzie reszta tak ze nie obwiniajcie BP tylko samych siebie bo to Wy ich nauczyliscie zarabic bardzo latwo ogronma kase tak ze nie ma sensu pisac ze BP to czy tamto tylko popatrzcie na siebie i powiedzcie sbie to ja ich tak nauczylem bo za darmo im kase daje.Ktos madry tam w BP wymysla nowe rzeczy zeby naiwniaki placili dalej .

Ostatnie edytowanie: 9 listopada 2014
    KPPmalpa2001 lubi to.
  17. Rasta-Faustyria⁄®€ƒ

Rasta-Faustyria⁄®€ƒ Czeladnik forum

Dlaczego voodoo lepsze. a co omijaja kary z racju opancerzenia?

18. ##Młotek_Kłopotek##

##Młotek_Kłopotek## Czeladnik forum

PseudoKibol masz 100 % racje że to ludzie zniszczyli tą grę, wolą wydać kasę na grę niż kupić lizaka dziecku, a BP to wykorzystało.

SMOD_Mróz lubi to.
  19. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Brak aktywności w temacie od dawna. Zamykam, pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.