Armaty 60f

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ≪Wujek≫, 24 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ≪Wujek≫

≪Wujek≫ Czeladnik forum

Coś się zmieniło z 60 funtowymi, nie da się ich wytworzyć, jest napisane że trzeba 1 perłe i 1 admiralską armatę żeby zrobić 60f, a żeby zrobić admiralską przecież trzeba 60f :D

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Dziś wytwarzałem 60f i nie bylo żadnego problemu. Opisz dokładniej gdzie chcesz je wytwarzać i jakie składniki są wymagane. Najlepiej wstaw zrzut ekranu tylko jako obraz nie jako link.

3. ≪Wujek≫

≪Wujek≫ Czeladnik forum

4. BA_PP187

A widzisz u mnie to wygląda zupełnie inaczej:

craft.jpg

Różnica zapewne wynika z lvl pirata. Ja mam 40 a Ty ?

Dodatkowo musisz pamiętać o tym że im wyższy lvl pirata tym lepszy rodzaj armat możesz wytwarzać.

5. ≪Wujek≫

≪Wujek≫ Czeladnik forum

Wszystko spoko, ale przed wczorajszym resetem o 19, normalnie tworzylem te armaty, i wlasnie zrobilem 177, mam 7 poziom pirata, a moj kuzyn ktory wbil na gierke i ma 5 tez nie moze aktualnie zadnej zrobic

6. BA_PP187

7. ≪Wujek≫

≪Wujek≫ Czeladnik forum

8. BA_PP187

A coś się zmieniło na Twoim koncie ? robiłeś lvl ? może nie masz składników?

9. ≪Wujek≫

≪Wujek≫ Czeladnik forum

dosłownie robiłem te 60f tak samo jak zawsze, kupujac 55f i je przetwarzajac, lvla nie wbilem ani nic, doslownie wszystko to samo, sproboje wbic troche wiekszy lvl teraz zeby zobaczyc czy to cos zmieni

10. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

wcale nie potrzebujesz 60-f do robienia admiralek.
    Ilość lekkiego prochu z admiralek jest wystarczająca, aby zrobić 2 następne (z 1 admiralki dostajesz prochu na 2 admiralki (średnio)).
    Zmiana receptury na 60-f nastąpiła już kolejny raz, podejrzewam, że będzie się to działo regularnie.
    Raczej Receptura na 60-f jest jednakowa dla wszystkich graczy, ale tańsza wersja receptury jest dostępna jedynie przez kilka dni co jakiś czas.
    Lvl wpływa jedynie na możliwy maksymalny poziom armat (na 19 poziomie możemy wytworzyć 60-f poz 5)
    Ciekaw jestem co się stało z recepturami na miotacze ognia, siewce itp

11. ≪Wujek≫

≪Wujek≫ Czeladnik forum

Dzieki Erdien, nie jest napisane że można dostać więcej niż 1 prochu, to cud że kuzyn miał jedną admirałke to moze zrobic więcej :D

Erdien lubi to.
  12. 007timon

007timon Zaawansowany

ja mam 34 lvl i to samo za perły te działka 60's

13. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

receptura na 60-f jest zmienna. Teraz jest za admiralki, ale jeszcze 5 dni temu była inna

14. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.