Armaty Admiralskie

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Pantzer, 14 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Pomysł z pozoru dość banalny jednak myślę że wielu mogłoby być tym zainteresowanych.A mianowicie.Armaty Admiralskie jak wszyscy wiedzą przede wszystkim kupuje się na placu targowym i to (regulaminowo :p) w jedną ,pierwszą niedzielę w miesiącu.Można je trafić również z wraczka ale niezwykle rzadko.Podobnie ze skrzynek ale jak wiemy w skrzynki inwestują już bardziej zaawansowani gracze którzy mają już większość rzeczy kupione (kasztele itd).Generalnie "wartość" tych armat jest niezbyt wysoka więc tym bardziej wprowadzenie w życie tego pomysły naszego świata mórz by nie przewróciło.
    A mój pomysł to wprowadzenie możliwości kupna tych armat w eventach tak jak armaty 60f.(za dusze lub tak jak ostatnio za esencje)
    Pozdrawiam

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  2. W sumie... czemu nie? Skoro mamy 55f i 60f na większości eventów to i admiralska mogłaby się tam znaleźć.

3. Ciekawe ciekawe - myślę że sporo graczy bardzo by się ucieszyła z możliwości zakupu tych armat na eventach za dusze które chociażby im zostaną. Zawsze to kilka armat za "darmo".

4. admiraljachas

admiraljachas Młodszy ekspert

Jestem bardzo bardzo za, starsi gracze i tak mają gdzieś te armaty ale początkującym albo powracającym tak jak ja bardzo by się ta opcja przydała.

5. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

"za darmo" ?
    Nic nie ma za darmo, na wszystko trzeba sobie zapracować, bo najpierw musisz zdobyć dusze ( esencje) bo one do ciebie same nie przyjdą:p
    Myślę że wielu graczy szczególnie tych ciągle w początkowych etapach swojej "pirackiej kariery" chętnie by popracowało na eventach żeby zdobyć trochę tych armat ,tym bardziej że często na większe eventowe nagrody nie mają szans bo im na to lvl nie pozwala.Oczywiście zakładam że one nie będą kosztować w 3 rodzajach esencji tzn 16 lvl w górę:D tylko co najwyżej 2 rodzaje lub 2 rodzaje dusz do których każdy będzie miał "dostęp"

SCM_Spacja lubi to.
  6. JestPompa

JestPompa Okazjonalny autor

jestem za, bardzo dobry pomysł ! :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.