Armaty admiralskie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Dymson, 5 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dymson

Dymson Forumowy żółtodziób

witam. jak te armaty zdobyć? bo w sklepie niema, na targu niema..

2. Armaty są dostępne do kupienia podczas MHH na targu w pierwszą niedzielę miesiąca.

3. Damian26pl

Damian26pl Czeladnik forum

W ogóle chory system z tymi Armatami za perły ja kupuje te co sa po 100k złota i zadaje dosyć duże obrażenia + mistrzowi prochu to gdzieś 5 sek ładowania mam a ten płacze bo admiralskich nie umie kupić . Na dobra sprawę taki co ma z 50 armat 50 funtowych po 100k zlota rozwali takiego bez problemu co ma np. 25 admiralskich :D

4. Hmm każdy rodzaj armat elitarnych ma inne parametry i określone przeznaczenie więc nie upraszczałbym tego aż tak bardzo :)

5. Damian26pl

Ba ale on płakał nad tym :p a ja mu napisałem że i tak go zatopią czy będzie miał admiralska czy zwykłą piędziesiątke

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  6. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

armaty 50ki mają mniejszy zasięg więc nie byłbym taki pewien ze by go rozwalił ,do tego mają bonys do amunicji za złoto i elitarnej

7. Damian26pl

Bonus to nic ważne jaki masz statek jak wyposażony i czy ma odpowiednich oficerów .
    Kłaniają się podstawy gry kolego :p

8. Odpowiedź udzielona

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.