Armaty- Inna licytacja

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika daragonmt5, 18 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Armaty- Co myslicie o tym glosujcie

1. Tak

52,9%
  2. Nie

47,1%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

Co myslicie aby dodac na placu licytacje armat zamiast 1 armaty np 5 albo 3 armaty za 1 licytacje bo podczas licytacji 1 armaty ciagnie sie to w nieskonczonosc a jak kazdy wie nie wszyscy moga calymi dniami przesiadywac przed komputerem i przebijac innych. Prosze tez o wypowiedzenie sie Moderatorow zeby ten temat nie byl kolejnym bez sensu

2. AnoreXsis

AnoreXsis Młodszy ekspert

ja jestem na nie bo w tedy bd za łatwo...

3. MĨŚĨΣĶ

MĨŚĨΣĶ Młodszy ekspert

Ja jestem na tak , poczatkujacy mnieli by łatwiej ;))

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Prędzej zmniejszyć ich cenę w perłach a nie ilość zwiększyć.

5. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

równie dobrze niech dadza 5belek zamiast 5k kulek 30k zamiast 10krysi 50krysi.no kurcze armaty to nie problem.nawet na tym evencie co jest aktualnie można full zrobić tylko trzeba chcieć każdy by chciał wszystko za darmo

SMOD_Mróz lubi to.
  6. Ostatnie ulepszenia i tak znacznie ułatwiły już grę nowych rekrutom.
    Kiedyś na przykład pokłady były nietrwałe, a na placu był tylko 1 elitarny.
    Jak ktoś chce zdobyć lepsze armaty to dopnie swego - wystarczy trochę pograć i cierpliwości.
    Jak już powiedział kolega - lepiej zmniejszyć cenę za armatki perłowe, powiedzmy tylko 50-funtówki żeby nie było znów za łatwo. Lepsze działa już wtedy będzie można zdobyć praktycznie bez problemu.

7. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Wstaje się raniutko i się licytuje :) przy odrobinie szczęścia kilka armat można wygrać. Kiedyś jak się za dobrze licytowało na placu to z topy się nie wychodziło przez jakiś czas ;P

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.