Armaty Voodoo - ulepszanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wampir_Equinox, 21 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wampir_Equinox

Wampir_Equinox Okazjonalny autor

Zacząłem sobie niedawno ulepszać armatki voodoo żeby podnieść sobie atak ale widzę coś czego nie rozumiem - czemu z 3 armat voodoo tworzy mi się 1 szt skoro w opisie jest napisane "2 sztuki" ??

2. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Sprawdziłem przed chwila u mnie prawidłowo pobrało 3 armaty otrzymałem 2 wyższego poziomu :

2018-04-21 07:10:34
    Zamówiono 2 x Armata Voodoo, poz. 2. Powód: Handlarz
    2018-04-21 07:10:33
    Towar zamieniony na: -10 x Kryształy
    -10 Kryształy
    2018-04-21 07:10:33
    Towar zamieniony na: -3 x Armata Voodoo, poz. 1

Jeśli uważasz że źle Ci pobrało pozostaje napisać do Pomocy Technicznej.

3. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Chyba, że chodzi Ci o to że tam po prawej stronie nad przyciskiem kup masz zaznaczone 1, to chodzi w tym o to że chcesz jeden raz przerobić armatki czyli z 3 na lvl 0 zrobić 2 na lvl 1, jeśli zmienisz na 2 to z 6 zrobisz 4, po zaznaczeniu 3 to z 9 zrobisz 6 i tak dalej

4. Wampir_Equinox

Wampir_Equinox Okazjonalny autor

Chyba jest właśnie tak jak Lynx mówi. Przekształca mi właściwie tylko tutaj na "posterunku" w mojej ocenie wyświetlać powinno inaczej czyli że nie 1 armata - koszt 3, 2 koszt 6 itp ale 2 armaty koszt 3, 4 armaty koszt 6 itp - czyli najprościej mówiąc powinny być do wyboru jedynie "parzyste" ilości armat jakie chciałbym zrobić skoro taki jest koszt ulepszania

5. Odpowiedź udzielona.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.