Armaty voodoo

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kisiel89, 18 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kisiel89

Kisiel89 Forumowy żółtodziób

Witam.
    Zakupiłem dziś 60 armat Voodoo z pakietów które powróciły do działu płatności. Zaobserwowałem iż moja salwa z dodatkowymi armatami naprawdę nieznacznie zmieniła się (o 1k z amunicji fosforowej do bota eventowego przy wykorzystaniu "Straconej Miłości"). Jestem zmartwiony tym faktem gdyż powinny one zwiększać znacznie salwę co moge zaobserwować u innych, natomiast nie u mnie. Co o tym myslicie? To normalne?

2. Z tego co mi wiadomo Armaty voodoo podnoszą salwę przy zastosowaniu kul voodoo i posiadaniu szamana klasy 3. Moge sie mylić ale mimo wszelkich info to zauważyłem na morzu

3. Kisiel89

Kisiel89 Forumowy żółtodziób

Otóz szamana klasy 3 takze posiadam a w FAQ na temat armat Voodoo jest jasno napisane ze podnoszą one salwe przy kazdym typie amunicji za perły.

4. BlackSabbath[PCA]

BlackSabbath[PCA] Naśladowca mistrzów

dokładnie,nie jasny opis za takie pieniądze,mam 90 i różnica z szamanem jest nie wielka,była mowa o kulach elitarnych ale po rozmowach z pomoca mowa teraz jest o kulach voodoo,cos jest tu nie tak

5. Agresja

Agresja Ekspert forum

\Ja myślę że jeszcze naciągają klientów przed wprowadzeniem nowych armat :)

6. Chempion

Chempion Okazjonalny autor

Sprawdzałem na 20 armatach Voodoo i 20 armat 60 funtowych na 5 lvl.
    Oczywiście z szamanem Voodoo.
    Voodoo - 3344
    60 F - 3014
    Więc różnica na 20 armat to 330 zatem na 200 armatach Voodoo mamy 3300 więc sporo.

7. Agresja

Agresja Ekspert forum

Z jakiej amunicji testowałeś ?

8. Chempion

Chempion Okazjonalny autor

Zwykłej perłowej amunicji.

9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Czy są jeszcze jakieś pytania?

10. Masz rację :) Wszystko wyjaśnione, zamykam temat :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.