armaty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bartek12341, 11 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Mam pytanie odnośnie armat. Czy jak będę miał elitarne dajmy na to przykład 28 ich to jak włożę 30 ale mniej niż elitarek to zasięg np. admiralskich będzie czy się obniży?

2. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

jeżeli armaty za złoto są mieszane z elitarnymi to zasięg i częstotliwość ładowania jest uśredniana

3. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Zasieg Ci sie nie zmieni, ale na zasiegu bedziesz mial salwe z admiralek a 30f nie beda strzelac, jak bedziesz mial cel w zasiegu 30f to bedziesz mial wieksza salwe :p

4. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

teraz się z tobą nie zgodzę salwa jak i zasięg zostaną uśrednione ;)

5. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Czyli jak mam admiralki i jedna 30f to zasieg mi sie zmniejszy?

6. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Tak zmniejszy się zasięg, kiedyś było tak ze posiadajac 30f i powiedzmy 55f stojac w zasiegu 55f, 30f nie strzelały teraz jest inaczej, zasieg jak i szkody sa usredniane.

7. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Dzieki, no to lepiej badziewia za zloto nie zakladac na poklady,:p

8. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Aha thx za odpowiedź. Ale mam jeszcze jedno pytanie dotyczące armat. Czy jak będę miał np. full admirałek lub 55f to salwa będzie większa z tych kompletów czy z mieszanych?

9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

raczej niewielka różnica. z pustaka najlepiej z admiralskich bić a elitarna 60f najlepiej wychodzą :)

10. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

i najlepiej miec jeden rodzaj armat wtedy salwa jest bardziej wyrownana :p

11. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

czy są jeszcze jakieś pytania?

12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Brak takowych w tym temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.