Armaty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika qwertypi0, 12 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. qwertypi0

qwertypi0 Czeladnik forum

Armaty admiralskie, czy 60F? Jestem kajakiem, który się was pyta. czy kupować admiralskie i przerabiać na 60F od razu, czy zebrać ich trochę i wtedy przerobić?

2. Errew

Errew Hrabia forum

nie warto przerabiac z czasem zdobedziesz je z ewentow za wymiane wiec spoko powoli do celu i tak teraz masz 50f za zloto wiec latwizna z admiralskich masz wieksza salwe z pustaka a 60f raczej do elitara sa wiec sam ocen na co cie stac czy duzo strzelasz z pustaka czy z elitara

3. kuba_17_2002

kuba_17_2002 Czeladnik forum

4. qwertypi0

qwertypi0 Czeladnik forum

Dzięki errew za odp. Admirałki raczej będę zbierał, czescto pustak u mnie lata, a elitar tylko gdy ktoś mnie bije.

5. )tajfun(

)tajfun( Okazjonalny autor

najpierw 50f za zloto nastepny warto 60f powodzenia :)

6. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Karierę swoją zaczynałam na admiralskich, ponieważ strzelając z kul pustych dostajesz PD, co początkującemu Piratowi jest potrzebne do robienia wyższych lvl oraz PE, które teraz jest potrzebne do awansu w Systemie Ligowym. Za 60F bonusów PD i PE strzelając kulami pustymi nie dostaniesz. Żadnej admiralskiej nie przerobiłam do dzisiaj na 60F. Tak jak kolega wyżej napisał, praktycznie na każdym evencie są do zdobycia 60F na 1 poziomie za walutę eventową (najczęściej dusze), więc odpada Ci 12 kryształów na armatce, poza tym i admiralskie, i 60F często można otrzymać otwierając skrzynie, bijąc z harpunów wraczki podczas niektórych eventów. Podejrzewam, że skoro jesteś "kajaczkiem", to nie posiadasz zbyt wiele amunicji elitarnej, dlatego moim zdaniem przerabianie będzie nieopłacalne. Lepiej przeznaczyć kryształki na talenty. Wybór jednak należy do Ciebie :)

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  7. Odpowiedzi ..podpowiedzi udzielone..brak dalszego zainteresowania - zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.