armaty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika GennaroGattuso[®™®], 8 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GennaroGattuso[®™®]

GennaroGattuso[®™®] Młodszy ekspert

Mam pytanie czy ktoś pamięta dokładnie ile było można kupić miotaczy na poz.1? wiem że 50 szt poz.1 dali na czarny piątek, a ile dali w pakietach na nowy rok?

2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

W noworocznym Pakiecie na Mega Imprezę było 30 miotaczy na poz 2. Nie wiem, czy dokładnie o ten pytasz :)

3. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Tak jak wspomniała SCM_Spacja był 1 pakiet noworoczny zawierający 30 miotaczy ognia poziom 2, oraz 2 mniejsze pakiety: z 20 miotaczami na 1 poziomie i 10 miotaczami na 0 poziomie uszlachetnienia.
    Z tego co pamiętam to w pakiecie na czarny piątek nie było miotaczy ognia tylko armaty voodoo.
    W pakietach dla odblokowania czarnego rynku w okresie Bożego Narodzenia mogłeś nabyć 50 miotaczy ognia poziom 1.

Czy masz jeszcze jakieś pytania związane z tymi pakietami?

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Odpowiedzi udzielone, brak dalszych pytań - rozumiem że wszystko jasne.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.