armaty

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Kuba_00, 30 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kuba_00

Kuba_00 Czeladnik forum

Jakie armaty aktualnie najlepiej opłaca się zakładać? Zaczynam grę po przerwie długiej na nowym koncie i trochę na mapie słonecznej wypadło armatek i już się gubię i nie wiem co w sumie zakładać. Możliwe do wyposażenia mam: armaty grom, władca, bastion, zguba świata, siewca zniszczenia, dewastator, miotacz ognia, młot przeznaczenia, voodoo,admiralska.

Armaty oczywiście w różnych ilościach i na różnych poziomach

2. menadzer

menadzer Czeladnik forum

armaty gromy wlacy bastiony

3. Kuba_00

Kuba_00 Czeladnik forum

tych akurat mam najmniej i najciężej póki co do zdobycia bo z tydzień temu grę zacząłem miotacze ogania opłaca się ulepszać na 4 lvl i wsadzać na statek ? czy wsadzić najlepsze jakie posiadam i dążyć do tych co ty napisałeś ewentualnie najpierw postarać się aby mieć full zguby świata ?

4. Teletubis245777

Teletubis245777 Młodszy ekspert

miotacze wymieć z pokladu, trudno sie zdobywa wie sa dobre. Miotacze byly dobre za Walesy.

5. Kuba_00

Kuba_00 Czeladnik forum

czyli na chwile obecną to póki co najlepiej robić full zguby i potem zacząć ulepszać na 5 poziom żebym później mógł stworzyć armaty władca.
    Wszystkie pozostałe armaty takie jak voodoo, dewastator, miotacz ognia, młot mogę rozkładać na części nie przydadzą się do niczego ?

6. menadzer

menadzer Czeladnik forum

bastiony 4 leca ze skrzynek i z botow eventowych

7. Kulki

Kulki Forumowy żółtodziób

armaty najlepiej bastiony wladca i gromy i najepiej wszsystkie w kompletach po 1000 sztuk albo i wiecej tyle jest do zrobienia ze to kosmos dla nowych graczy czy tez powracajacych

8. Kuba_00

Kuba_00 Czeladnik forum

do zamknięcia

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.