Asortyment

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tomoszek34, 7 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tomoszek34

Tomoszek34 Okazjonalny autor

Witam chciałem zapytać jak można zdobyć lub gdzie kupić takie rzeczy jak
    Lampa burzowa
    Koło ratunkowe
    Magiczna podpora pokładowa
    Wzmocnione ożebrowanie
    Łódz wiosłowa
    Łańcuch z hartowanej stali
    Gdzie mogę poczytać co dają dane rzeczy ile hp itp i ile można ich posiadać wszystko na ten temat dziekuje

2. ZGADULA

ZGADULA Młodszy ekspert

3. Tomoszek34

Tomoszek34 Okazjonalny autor

pisze że w dziale płatności przepatrzyłem nie można kupić czy to może dają raz na jakiś czas że można kupic ?

4. KaT

KaT Okazjonalny autor

raz na jakis czas sa w pakietach

5. Wiedźma

Wiedźma Aktywny autor

Okazje trafiają się od czasu do czasu. Nie są to przedmioty stale dostępne. Możesz sobie tego przypilnować.

6. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Ahoj!
    W tym temacie dowiesz się kiedy były ostatnio do kupienia rozbudowania i możesz sprawdzać kiedy będą następne śledząc ten temat.
    Czasami w innych pakietach można także znaleźć rozbudowania często już na poziomie 3/4 więc wtedy bardziej opłaca się je kupić w zestawie.

Link do informacji o rozbudowaniach już masz czy potrzebujesz jeszcze jakieś pomocy lub masz jakieś pytanie? :)

7. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Odpowiedź udzielona, brak dodatkowych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.