atak pvp

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika weakseafight-D, 5 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. weakseafight-D

weakseafight-D Forumowy żółtodziób

mam full 60f na 5poz, mam pytanie ktory lepszy full obrazenia czy full obronca zeby latwo topic :D

2. Wszystko zależy od przyjętej taktyki gry oraz od sytuacji :) Na eventy lepsze są full obrażenia jeśli boty mało biją a do walki to i obrażenia i pancerz jest ważny więc nie da się tak jasno określić. Wszystko zależy od Ciebie jak Ci wygodnie a każdy gracz może powiedzieć inaczej i zdania będą podzielone :)

3. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Ja bym to zbalansował w full def, a przy okazji mocną salwę ;)
    Ja pływam na unikaniu szkód , prawdopodobieństwo uniku, specjalny 5% bonus tarcze agwe, szkody do armat i krytyczny cios przynajmniej takie klejnoty mam :) Ważna też jest amunicja wiadomo, że z wybucha nie zatopisz statku z podobnymi parametrami, jeśli on by bił z odmrażaka :)

4. Czy jeszcze jakieś zapytania odnośnie tematu? Bo póki co cisza..

5. Cisza w temacie.

zamkniety.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.