Atak

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jackaljacka1, 30 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jackaljacka1

Jackaljacka1 Naśladowca mistrzów

Dlaczego zawsze strzelają do mnie statki ewentowe czy to jest Popiół Zniszczenia czy Ognie Pompejów mimo że jest 5 czy 30 innych graczy? Trochę to dziwne nie uważacie?

2. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

hmm, szczerze, to nie wiem co Ci odpisać na to, pech? :) bo raczej namierzania na Twój statek, to bym się po bp nie spodziewała

3. Jackaljacka1

Myślałem że restart coś zmieni ale dzisiaj jest to samo

4. ρσмρєlιυѕz

ρσмρєlιυѕz Naśladowca mistrzów

może masz już nabitą reputację a pozostali gracze jeszcze nie.... dlatego w Ciebie biją.
    może inni gracze biją na zasięg? mają zasięg w talentach + biją na książkach?

Ostatnie edytowanie: 31 lipca 2019
  5. Strzelajac w boty eventowe ciagle przebijasz jedna reputacje w druga (zmieniasz strony z czerwonej na zielona i na odwrot) - dlatego wydaje Cie sie, ze wszystkie w Ciebie strzelaja.

6. Jackaljacka1

Nie tylko czerwone bije czyli wojowników uranosa

7. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Jackaljacka1, Twój post został usunięty. Proszę zapoznać się z Regulaminem Forum. Zabronione jest wklejanie korespondencji z Pomocą Techniczną.
    Odpowiedź otrzymałeś już od PT, wątek więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.