Blad Atlantyda - torpedy

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Marvelus83, 9 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Marvelus83

Marvelus83 Czeladnik forum

Od wczoraj mam problem z torpedami a dokładnie : zmienia się ich dostępna ilość powinnem mieć 3 a mam czasem 6 czasem 1 czasem 3 czasem 4 ... to błąd czy od czego to zależy ? to samo dzieje się z kryształami czasem jest 5 dostępnych czasem 1 ...

Już nie wspomnę o naprawie statku która większość czasu jest niedostępna trzeba robić reset.

Ps. Czy jest jakiś dodatek żeby po ataku torpedy same strzelały - myślałem że to załoga zapewnia kupiłem i dalej ręcznie XDDD ?

2. Marvelus83

żyje tu kto ?

3. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Nie bardzo rozumiem co oznacza dostępna ilość torped - chodzi o sloty czy różny czas załadunku? Bo jeśli to drugie, to nie jest błędem. Strzelać niestety trzeba ręcznie, natomiast odnośnie reperki problem został zgłoszony do naprawy, kiedy to nastąpi niestety nie wiemy.

4. Marvelus83

Tak sloty :) Mając dostepne 3 sloty mogę czasem strzelać 6 czasem 5 czasem 1 czasem 2 torpedy :))

5. kolobolo2000

kolobolo2000 Młodszy ekspert

Takie błędy są jak odblokujesz slot na torpedy.

6. Marvelus83

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 maja 2023
  7. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Tak szczerze to dobrze byłoby, żebyś nagrał filmik pokazujący błąd ze slotami i przesłał link do pomocy technicznej.
    Sprawdź, czy kluczy nie masz dostępnych w sklepie w zakładce z eventem (u mnie jest możliwość zakupu 100 Wspaniałych atlantydzkich kluczy za orichalkum i perły)