Aura

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 14 sierpnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam dziś zalogowałem się do mapy gry i pokazało mi ze otrzymałem aure Stabilną 1 x dnia 2022-0.8.14 godzina 8:39 a wcale jej nie otrzymałem w bonusie za logowanie a aure niestabilną otrzymałem dlaczego tak jest.

2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Jest limit na te przedmioty, stabilnej aury można mieć 2 sztuki a niestabilnej 8 sztuk. Być może masz już maksymalną ilość, albo przeoczyłeś.

3. Achilles®»»»»»»

To znaczy ze nie morzna zbierac szkoda.

4. piotrekwaw92

piotrekwaw92 Czeladnik forum

Witam. W czwartek bodajże 23.02 ,wykorzystałem stabilna aurę ochrony. Myślałem że wpadnie do zeszłej soboty jak zawsze kiedy kończy się tydzien ale niestety nie otrzymałem nawet do dzisiaj.....

5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zerknij jutro.

6. piotrekwaw92

piotrekwaw92 Czeladnik forum

Wielka jedna ściema teraz za ochronki się wzięli jestem nowym graczem ze stażem prawie rocznym ale już mnie to wszystko powoli zniecheca . Nie szanują nowych graczy BP. Premka do maja i trzeba wrócić do czołgów:) , olać ten syf.

Ostatnie edytowanie: 4 marca 2023
  7. Achilles®»»»»»»

Już wszystko gra mozna zamykac temat.

8. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.