Automaty - brak działań

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika **PL-TYCHY**, 16 maja 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. **PL-TYCHY**

**PL-TYCHY** Aktywny autor

Zgłaszam bociarzy do PT ale brak działań. Gracze używający bota jak pływali tak pływają , czemu PT tego nie sprawdza , po co oni są w takim razie ?

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

PT zajmuje się przekazywaniem zgłoszonych graczy do firmy Bigpoint. Tylko i wyłącznie firma BP ma możliwość sprawdzenia czy ktoś pływa na bocie czy też nie. Zgłoszeń jest bardzo dużo i trzeba czekać na efekty zgłoszeń. Od ręki nikt nikomu debuffa nie da. Cierpliwości.

3. .kosek.™±™

.kosek.™±™ Młodszy ekspert

Debufy powinny być nakładane w evencie a nie zakończeniu.
    nawet w nocy jest problem ze znajdowaniem NPC bo na każdej mapie gracze na autopilocie.

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Cały czas wnioskujemy aby debufy były wręczane w dniu rozpoczęcia eventu. Musimy czekać na decyzję.

5. **PL-TYCHY**

**PL-TYCHY** Aktywny autor

Ależ ja jestem cierpliwy , nawet bardzo. Regularnie dosyłam pokaźną porcję ID bociarzy co 4-5 dni. Pierwsza porcja wysłana ponad miesiac temu i dalej w najlepsze latają. Zgłoszeń jest dużo ok , jak z płatnościami występują problemy których również jest dużo jest to załatwiane "od ręki"

Jak gracz lata 2 miesiące na bocie a potem dostanie debuffa na 2 tygodnie to i tak mu się to wielokrotnie opłaca a zatem z taką opieszałością uczciwi gracze powinni dać sobie spokój z grą , bo dla mnie to nie opieszałość tylko przyzwolenie na taki proceder

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 maja 2022