Automatyczne przesówanie armat

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~~Welcome~~, 30 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~~Welcome~~

~~Welcome~~ Czeladnik forum

Pewnie jest błąd a ja o nim nie wiem , ale napisze. System przy automatycznym przesuwaniu armat, armaty vooodoo 3 i 4 poziomu zostawia mi jako ostatnie, a 2 i 1 pozimu dodaje. Jest to denerwujące i czasochłonne, aby dodać te najlepsze. Prosze zróbcie coś z tym .....

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

50 55 wrzuca tak samo np zamiast lepszych admiralskich powinny byc takie suwaczki przy kazdym rodzaju armat jak to jest zeby odrazu wszystkie wrzucic

3. Errew

Errew Hrabia forum

hmmm a moze tak automatyczna zmiana armat zalezna od uzywanej amoo ? np pustak admiralskie elitar do wyboru reg to regenerujace ?

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

A posiadasz ustawioną prekonfigurację armat?

5. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

MOD_Widmo chodzi o to ze gdy splywa lub teleportuje sie z map21-30 na mapy 1-20 majac najemnika ktory pozwala zalozyc wiecej armat to blokuje te armaty kore sa na dole na statku a tam za zwyczaj sa te bardziej uleprzone wiec np. majac najemnika masz zalozonych 339 armat w tym 30 60poz.5 a 309 voodo na poz2 na mapach 21+ splynac w dol wylancza 30 armat voodo poz2 z uzytku zamiat te 60poz.5 oto mu chodzi

6. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Każdy tak ma, i najprościej żeby to ominąć wystarczy zapisać sobie konfigurację armat i popisać je np. góra dół, ja tak mam i nie narzekam, ustawić sobie armatki najlepsze z tymi z najemnikiem, i te najlepsze bez najemnika, i problem z głowy :D

MOD_Stark lubi to.
  7. Wskazówki udzielone. Temat nieaktywny.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.