Ban-Chat

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Mafioz-PL, 29 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mafioz-PL

Mafioz-PL Forumowy żółtodziób

Mimo że jestem nowych użytkownikiem gry "seafight", doświadczyłem sporej luki w systemie kar/banów. Jako użytkownik domagam się zmiany w systemie kar/banów, a mianowicie przed wystawieniem Bana/Kicka powinno przynajmniej 1 raz widocznie wyświetlić się w chacie Upomnienie/ostrzeżenie o przestrzeganiu zasad (kulturalny chat), o niedostosowaniu się do upomnienia/ostrzeżenia dopiero należy wystawić ban/kick na określony czas.

Myślę że nie 1 użytkownik zgodzi się z moją treścią (lubię to)

Proszę o prawidłowe rozpatrzenie prośby

Ostatnie edytowanie: 29 grudnia 2016
    BlackPearl§ lubi to.

2. Zarówno na forum jak i na czacie obowiązują regulaminy:
    https://board-pl.seafight.com/forums/regulaminy.412/
    Zasady są jednakowe dla wszystkich graczy i każdy powinien się do nich stosować, bo po coś zostały one ustalone. Jeśli łamiesz regulaminy robisz to na własną odpowiedzialność i musisz ponieść wszelkie tego konsekwencje.

3. Mafioz-PL

Mafioz-PL Forumowy żółtodziób

-w czym problem?

4. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

a nie jest taz ze 1.ostrzezenie,2.kick,3.ban? taka jest zasada i tego się trzymajmy

5. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Jeśli ban nadawany jest przez system o żadnych ostrzeżeniach nie ma mowy.
    System zazwyczaj banuje gracza za wulgaryzmy lub inne niepożądane słowa, których gracz użyje na czacie. Ostrzeżenia są stosowane tylko i wyłącznie przez moderatorów, i tylko w sytuacjach napiętych, aby uspokoić atmosferę panującą na czacie. A tak gwoli ścisłości wg zapisu w regulaminie czatu moderator nie ma obowiązku wcześniejszego ostrzegania lub kick'owania. Kultura słowa pisanego obowiązuje w każdej dziedzinie
    Polecam zapoznać się z regulaminem czatu i forum oraz stosować się do nich, wtedy nie będzie nieprzyjemności.

6. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Sprawa wyjaśniona - temat nieaktywny.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.