Ban permanentny

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lover_Boy, 25 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lover_Boy

Lover_Boy Czeladnik forum

Cześć i czołem!

Jestem po przerwie w Seafight. Moje dawne konto i zarazem pierwsze zostało zbanowane na czas nieokreślony. Nie grałem półtora roku, konto stało "bezczynnie". Z tego co pamiętam podzieliłem się hasłem jednej osobie, ale nic mi nie było wiadomo o permanentnym zblokowaniu konta, aż do dzisiaj. Nie wiem za co, nie wiem kiedy. Dlatego mam prośbę do Was forumowiczów o pomoc. Byłbym również niezmiernie wdzięczny, gdyby jakaś osoba pracująca jako MODerator pomogła mi dowiedzieć się co się stało, dlaczego no i jeszcze jedno. Czy jest możliwość załagodzić sprawę i zdjąć blokadę. Jest mi niezmiernie przykro, gdyż włożyłem w to trochę swojego czasu rezygnując z pewnych zachcianek etc.
    Dodam, że nie mam kontaktu z osobami, z którymi wcześniej grałem od około roku.

Pozdrawiam i liczę na Wasze wsparcie!

2. Napisz do supportu. Podaj ID konta i dowiesz się wszystkiego :) Pewnie "konto" używało bugów w grze i zostało zablokowane.

3. Lover_Boy

Tyle że jest taki problem, kiedy loguje się na konto jest napisane że jest zbanowane i nie widać ID. Dodatkowo jest to na zagranicznym serwerze

4. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

teraz to sa mega servery nie ma juz zwykłych

5. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

ID możesz zdobyć wpisując poprawny nick na mapie morza w zakładce Kamraci. Tylko zaznacz opcje "Szukaj poza swoją listą". ID ukaże się nawet jeśli było konto na innym serwerze.
    Jest jeszcze taka możliwość, że jeżeli logujesz się na tym samym loginie tylko na inny serwer to również możesz napisać z tego konta do Pomocy Technicznej, znajdą Twoje konto które zostało zablokowane. A może masz jakiś ticket jaki pisałeś do Supportu z tamtego konta, jest tam ID konta i ID globalne, a takie dane będą bardzo pomocne.

6. Lover_Boy

okej, a jest jakaś szansa na zdjęcie blokady ? czy wszystko mam załatwiać poprzez support?

7. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Tylko poprzez support dowiesz się za co dokładnie otrzymałeś bana. Szansę na zdjęcie to szczerze marnie to widzę, musiałeś coś mocniej przeskrobać, że otrzymałeś blokadę permanentną.

8. Lover_Boy

ale jest taki mały mankament, że w nic się nie bawiłem ;]

PS; jest jeszcze SMOD Lilith ?

9. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Nie masz szans na zdjecie bana i nie, nie ma Mileny w ekipie Modkow.

10. Lover_Boy

Próbował ktoś kiedys to zrobic?

Sprawdziłem i znalazłem id i pełny nik, okazuje sie że nie wykrywa konta. czyli moge sie domyslac ze juz zostało skasowane ?

11. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Bany pernamentne byly nadawane przez system BP, nie ma mozliwosci ich zdjecia. Nie ma znaczenia że grał kolega, brat siostra itp, bana otrzymuje konto nie osoba.

12. Lover_Boy

kapuje, napisze jeszcze do supportu by sprawidzili co, jak i kiedy

13. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Najlepiej bedzie jesli zalogujesz sie na konto, na ktorym masz bana tylko wybierz inny serwer. Jesli grales na jakims zagranicznym to wybierz PL1 lub PL2 i napisz do nich zgloszene.

14. Lover_Boy

Tak też uczyniłem, mam nadzieję, że coś sie z tym da zrobić.

15. Lover_Boy

Temat do usunięcia.
    Dziękuję!

16. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Zamykam, pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.