Ban za nic

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Marley., 18 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LADY.EWA

LADY.EWA Młodszy ekspert

2023-07-19 14:13:51
    Mamy cię!: Zakontraktowano do 2023-07-18 16:27:52. Powód: admin Booking - debuff correction
    A jednak jestem uczciwa. Dzięki i pozdrawiam Ekipę.

Marley. i BA_PP187 lubią to.
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Gracze z debuffem nie mają możliwości przyjmowania misji.

3. bestrio

bestrio Czeladnik forum

Po co wy gracie w ten syfajt bany dają już wszystkim buhahaha ta gra to totalna porażka!!!

4. Gazer23

Gazer23 Czeladnik forum

ale ja niemam debufa

5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Więc czemu piszesz w tym temacie? Jeżeli masz jakis problem, który nie dotyczy danego tematu to musisz założyć nowy.

6. Marley.

Marley. Zaawansowany

Witam, zgromadzonych, coś się ruszyło moje główne konto został odbanowane, bardzo mnie ten fakt cieszy, że ktoś uczciwie podszedł do sprawy i cieszy mnie fakt, że inni gracze niektórzy dostali unbana, ale mam jeszcze dwa zbanowane konta, mam nadzieję, że wszystkie konta zostaną porządnie jeszcze raz sprawdzone. :)

7. Marley.

Marley. Zaawansowany

2023-07-19 17:48:39
    Zamówiono 600 x Orichalkum. Powód: admin Booking - debuff compensation
    2023-07-19 17:48:38
    Zamówiono 11000 x Safanad. Powód: admin Booking - debuff compensation
    2023-07-19 17:48:36
    Zamówiono 1000 x Bałwan. Powód: admin Booking - debuff compensation
    Trener agresji (poz. 5): Zakontraktowano do 2023-08-21 22:29:14. Powód: admin Booking - debuff compensation
    Zamówiono 30000 x Moneta yulong. Powód: admin Booking - debuff compensation
    2023-07-19 17:48:35
    Zamówiono 50 x Dotyk Asklepiosa. Powód: admin Booking - debuff compensation
    Zamówiono 15 x Armata „Władca” poz. 4. Powód: admin Booking - debuff compensation
    Zamówiono 3 x Runa zniszczenia (poz. 5). Powód: admin Booking - debuff compensation
    Turbołowienie: Zakontraktowano do 2023-10-12 00:56:30. Powód: admin Booking - debuff compensation
    Technik statku podwodnego (poziom 3): Zakontraktowano do 2023-08-02 17:48:35. Powód: admin Booking - debuff compensation
    Zamówiono 1250000 x Amunicja odmrażająca. Powód: admin Booking - debuff compensation
    2023-07-19 17:48:34
    Otrzymujesz 5 x Wytyczne do ulepszenia: armata „Władca” poz. 5 (poziom ). Powód:admin Booking - debuff compensation
    2023-07-19 17:48:34
    Zamówiono 125000 x Korony. Powód: admin Booking - debuff compensation

8. _**JARECKI**_[GK]

_**JARECKI**_[GK] Czeladnik forum

2023-07-18 16:31:50
    101708xPunkty bitwy został/a/zostali usunięty/a/usunięci. Powód: Transakcja Admina.
    1390755768xPunkty elitarne został/a/zostali usunięty/a/usunięci. Powód: Transakcja Admina.
    3788957025xPunkty doświadczenia został/a/zostali usunięty/a/usunięci. Powód: Transakcja Admina.
    2023-07-18 16:27:53
    Mamy cię!: Zakontraktowano do 2023-08-01 16:27:53. Powód: Admin Booking bot usage [2023-07-18]

Marley. lubi to.
  9. Sponsorbp

Sponsorbp Forumowy żółtodziób

BP tym razem na serio.

Czy po przeczytaniu postów wyżej dotarło jakie glupoty wypisujesz? Przypomnę jeszcze raz. Jezeli nie rozumiesz tematu to nie wypisuj takich głupot. Nic nie wiesz o skrypcie do wyłapywania auto = swoje naiwne mysli pozostaw dla siebie i myśl sobie co chcesz

Ludzie zacznijcie myśleć, debuffa dostaje się za używanie nielegalnego oprogramowania, nie tylko za bota,

10. CiemNy

CiemNy Zaawansowany

znow patch day znowu nawalili i 3h bez grania

11. widmo8004

widmo8004 Forumowy żółtodziób

polska obsługa techniczna to chyba śpi tylko to samo odpowiedz odsyłają a niemcy wcale nie odpisują i dalej nie wiem za co dostałem buffa , chyba na chybił trafił kto dostanie buffa a nóż się uda ale w ten sposób eliminują uczciwych graczy a bociarze się smieją będę pisał aż uzyskam odpowiedz!!!!!!!!!!!!!

Marley. lubi to.
  12. myszka7a

myszka7a Forumowy żółtodziób

ja też dostałam bana i również nie wiem o co 'kaman'
    18.07.2023 16:29:28
    Mamy cię!: Zakontraktowano do 2023-08-01 16:29:28. Powód: Admin Booking bot usage [2023-07-18]

Marley. lubi to.
  13. _vis_

_vis_ Zaawansowany

Proszę o wskazanie w którym miejscu napisane są głupoty?
    Rozumiem że napisałeś cokolwiek aby zwrócić na siebie uwagę, i w dodatku z nowo założonego konta, chcesz być poważny to napisz ze swojego.
    Oszustom w Seafight mówimy zdecydowane NIE.

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2023
    Sponsorbp i BA_PP187 lubią to.
  14. Sponsorbp

Proszę, oto twój piekny komentarz z rodu otwórzcie oczy xd przypomnę, ze temat watku to "ban za nic". Powtórzę nie masz pojecia jak dziala skrypt, bronisz czegoś czego nie rozumiesz, upierasz sie, ze skrypt blokuje konta bociarzy, napisz proszę, ze osoby wyżej to bociarze, bo przecież skrypt ich wyłapał. Juz nawet bp oficjalnie sie przyznało, ze to nie działa, ale jak tam chcesz to trzymaj sie przy swoim i do przodu. Zastanawia mnie jedynie czy to naiwność czy coa innego ;)

15. _vis_

_vis_ Zaawansowany

Wiem bardzo dobrze jak działają skrypty, i skrypt jak każdy program może mieć w kodzie błąd, który sprawi że nie zadziała tak jak powinien, wiadomo nad tym pracują żywi ludzie a jak wiadomo człowiek nie jest nieomylny, BP przyznało że bardzo niewielka grupa graczy cyt.
    ..." Odkryliśmy iż kod skryptu wyłapującego boty doprowadził do nieprawidłowego nałożenia debuffów na niewielką grupę naszych graczy. W rezultacie niewielka liczba graczy została niewłaściwie osłabiona i w rezultacie straciła kilka cennych punktów w grze."

I mówimy to o marginalnym incydencie, choć jestem pewien że przez te całe zamieszanie kilku winnych uniknęło kary lub została kara zdjęta, mam nadzieję że BP znów uruchomi skrypt po usunięciu błędu w celu prawidłowego nałożenia kar na oszustów.
    Walką z oszustami zajmuję się już od wielu lat, i na ile jestem w stanie wesprzeć BP to to robię dla dobra uczciwych graczy, programy które obecnie są w użyciu przez oszustów nie są żadną nowością każdy z nich działa podobnie system antybotowy działa dobrze, nawet programy w pikselu czy działające ukryte w tle są bez problemu wykrywane.
    A ty widzę że próbujesz wyolbrzymić problem, w dodatku z nowego konta, czyli mniemam że boisz się napisać z prawdziwego, czyżby debuff wpadł na konto i dlatego ta frustracja na forum?

16. Sponsorbp

Czyli jednak naiwność :) - kod skryptu wyciekł dawno temu, nie zgadniesz od kogo, nie zgadniesz jak działa i nie zgadniesz czy ma jakikolwiek sens. Jezeli masz jakies pojecie o skryptach to udowadniasz po raz kolejny, ze nie masz zielonego pojęcia jak dzialaja skrypty w bigpoit. Cytujesz mi post, który nakazano naszej ekipie przekleić na forum? Co mieli napisać?
    Od dawna skrypt dziala i działał źle, duzo osob wie dokladnie jak korzystac z auto, zeby ten studencki algorytm nie wylapal ich za farmienie. Faktycznie skrypt ma sens jeżeli bot wykona aktywności w kombinacji ABCD, ale jezeli wykona ABDC to sam sie domyśl

Bronisz idei uczciwej gry, ale przez przypadek bronisz tez kolejnej nieudolnej próby debuffowania oraz kolejnego błędu bp. Bronisz algorytmu, ktory nie działa. Bezmyślnie cytujesz posty napisane z góry. Wspominasz o marginalnym bledzie to jest smiechu warte. Irytujesz ludzi co niewłaściwie dostali debuffa pisząc takie głupoty, ktore realnie maja miejsce jedynie w twojej glowie:

"Ludzie zacznijcie myśleć, debuffa dostaje się za używanie nielegalnego oprogramowania, nie tylko za bota, może to być auto zaznaczanie i inne nielegalne ulepszenia."

PS
    "Wiem bardzo dobrze jak działają skrypt"

Aha, no, faktycznie xd

17. _vis_

_vis_ Zaawansowany

Nie kompromituj się może zamiast pisać bzdury i wmawiać innym co potrafią a czego nie, napisz post ze swojego konta, czytając twoje wypociny pełne błędów aż czytać się tego nie da, razi po oczach jak laser, ja wiem że polski język to trudny język ale żeby aż tak, nawet zacytować nie potrafisz normalnie przepisujesz robiąc błędy.
    Wiem wiem zaraz będziesz się tłumaczył że telefon ale w telefonie też są polskie znaki a jeśli ty nie potrafisz takich rzeczy ogarnąć jak chcesz zrozumieć jak działa skrypt :)
    Wiec tak jak napisałem wcześniej buff to nie koniec świata, będziesz miał więcej czasu dla siebie, może nawet poświecisz go na naukę poprawnej pisowni.
    Ty mój "znafco" od farmazonów i skryptów. :) :) :)

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2023
  18. Sponsorbp

Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Twardo stoisz przy tym, ze "dostalem debuffa". Znowu wypisujesz:

"głupoty, ktore realnie maja miejsce jedynie w twojej glowie*

Jesteś ekspertem, ktory nawet nigdy nie przeczytał skryptu do blokowania kont graczy, wiesz najlepiej jak wszystko działa. Smutne jest to, ze nawet jakbys poszerzył swoje horyzonty to nadal byś niezmiennie trwał przy swoim, ale to twoj problem. Powtarzasz bezmyślnie jak pelikan pewnie przeczytane kiedyś slowa, ze debuff bedzie działał dobrze i blokował konta nieuczciwych graczy.
    Chyba poczułeś sie lekko urażony moim wpisem. W szkole podstawowej dzieci w takich sytuacjach wyzywają inne od gorszych itp, ty widzę obrałeś kierunek wypisywania elaboratów na temat mojej pisowni, całkiem nieźle

19. widmo8004

widmo8004 Forumowy żółtodziób

Odkryliśmy iż kod skryptu wyłapującego boty doprowadził do nieprawidłowego nałożenia debuffów na niewielką grupę naszych graczy. W rezultacie niewielka liczba graczy została niewłaściwie osłabiona i w rezultacie straciła kilka cennych punktów w grze.. TAK działa właśnie BP. okrada ludzi a pózniej pisze że skrypt żle działa a ja chodz grałem uczciwie nadal mam debuffa , może i dobrze koniec dorabiania tych złodzieji i mam nadzieję że ta gra szybko zginie !!!

bestrio i Sponsorbp lubią to.
  20. [$]MARC[$]

[$]MARC[$] Czeladnik forum

Witam w gronie z banowanych . Za poświęcony czas wkład pieniężny nagroda jaką otrzymałem to ban . Bana właściwie dostałem za używanie kapitanów czyli ich własnych programów wpis z dziennika wszystko wyjaśnia nie było jakiś ruchów związanych z używaniem bota. Gratulacje ich program banuje ich program! Chwilowo zero odpowiedzi z ich strony czyli jeszcze lekceważenie .
    2024-09-26 09:04:40
    Otrzymałeś 1 x Niestabilna aura ochrony.
    2024-09-26 09:04:40
    Otrzymałeś 1 x Teleportacja.
    2024-09-25 13:58:50
    Twój kapitan odniósł zwycięstwo! Udało mu się ukończyć dla ciebie mapę Mapa Rak!
    2024-09-25 13:41:42
    Twój kapitan odniósł zwycięstwo! Udało mu się ukończyć dla ciebie mapę Mapa Strzelec!
    2024-09-25 13:39:21
    Szrama Bota I: Zakontraktowano do 2024-11-08 12:39:21. Powód: Admin Booking bot usage Scar 1 [2024-09-25]
    2024-09-25 13:26:44
    66646xPunkty bitwy został/a/zostali usunięty/a/usunięci. Powód: Transakcja Admina.
    2916805241xPunkty elitarne został/a/zostali usunięty/a/usunięci. Powód: Transakcja Admina.
    5862582341xPunkty doświadczenia został/a/zostali usunięty/a/usunięci. Powód: Transakcja Admina.
    2024-09-25 13:25:02
    Wykryto użycie bota!: Zakontraktowano do 2024-10-09 13:25:02. Powód: Admin Booking bot usage [2024-09-25]
    2024-09-25 13:14:25
    Twój kapitan odniósł zwycięstwo! Udało mu się ukończyć dla ciebie mapę Mapa Panna!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.