Ban za nic

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Marley., 18 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [$]MARC[$]

[$]MARC[$] Czeladnik forum

a fakty tu raz przyznam ci rację są faktami.

2. [$]MARC[$]

i jak ty mi próbujesz wmówić ze ja gram na programach tak i ja twierdze że ty też używasz to tylko kwestia czasu jak cię złąpią

3. SexyBoy1998

SexyBoy1998 Okazjonalny autor

koncze z toba ta pisanine bo to uwlacza mojemu IQ , godnosci i honoru ,nie chce spasc ani znizyc sie do Twojego poziomu zegnam i z sarkazem napisze Zycze milej gry :)))

4. [$]MARC[$]

no widać że ci nie idzie cześć i powodzenia !

5. Agresya

Agresya Czeladnik forum

Kolego cos ci chyba ktos zle wytlumaczyl ,powiedzial .Wszystkie programy antybotowe dzialaja w czasie rzeczywistym .Po drugie taki pewny jestes ,ze plywalismy na programach?

6. SexyBoy1998

SexyBoy1998 Okazjonalny autor

Po pierwsze kolego od kiedy czytam tu wpisy zawsze jest napisane ze programy wylapywaly niekoniecznie w czasie rzeczywistym a po drugie wklej mi teks w ktorym napisalem ze plywaliscie

7. Agresya

Agresya Czeladnik forum

HM ja Tobie nie ublizam nie zwracam sie do Ciebie jak do kobiety wiec dlaczego Ty uzlizasz mnie i zwracasz sie jak do mezczyzny skoro jestem kobieta i wskazuje na to moj nick.Prosze czytac uwaznie .Ktos bardzo cie oklamal co do dzialania tych programow .Pare wpisow wyzej to nie ty pisales o jakim wpisie mowisz ? kazdy zlapany sie tlumaczy ze nie uzywal Wszyscy wiedza ,ze w tej grze zawsze byly dawane albo kogos ktos i zazwyczaj z przeciwnego Aliansu i tak samo dzialaly Umbany .Prosze nie pisz mi ,ze wypisuje bzdety poniewaz pare ladnych lat juz tak to wszystko dzialalo.Jedni nakladali perny na czat i konta inni dawali umbany

8. Agresya

Agresya Czeladnik forum

Zadaj sobie troche trudu i zadzwon do jakiegos informatyka zreszta nie wiem czy przy tak wysokim IQ to zrozumiesz nie uwlaczam twej godnosci i honorowi:))))

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.